SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefim Birincilik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:08:53
A- A+ PAYLAŞ

Nisan ayında Antalya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan vücut geliştirme sporcusu Abuzer Altın, hazırlıklarını sürdürüyor. 

Çeşitli Türkiye birincilikleri ve dereceleri bulunan Abuzer Altın Antalya’daki şampiyonada derece elde ederek, Hollanda’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na katılmayı hedefliyor. Aynı zamanda 2002 kafes dövüş şampiyonluğu bulunan Abuzer Altın, Antalya’da 40 yaş ve üstü kategoride ter dökecek. Antalya’da yapılacak Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil edecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Abuzer Altın, tek hedefinin Hollanda’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na katılmak olduğunu ifade etti. Altın, “Hazırlıklarım verimli bir şekilde devam ediyor. Benim aynı zamanda 2002 kafes dövüş şampiyonluğum bulunuyor. Dövüşü bıraktıktan sonra vücut geliştirme sporuyla ilgilenmeye devam ettim. Bu sporu çocukluğumdan beri yapıyorum. Antalya’da yapılacak şampiyonada hedefim birincilik. Orada başarılı olursam Hollanda’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda katılacağım. İnşallah bu hedefimi gerçekleştireceğim. Sporum olan Zafer Akkök’e teşekkür ediyorum. Kendisi bana her konuda destek oluyor. Benim yarışacağım kategori 40 yaş ve üzeri. Bundan dolayı başarılı olacağıma inanıyorum. Tabi orada önemli olan dereceye girmek. İlk üçe girmem halinde Avrupa yolu da açılacak” dedi.

“AMACIMIZ GENÇLERİ SPORA TEŞVİK ETMEK”

Abuzer Altın’a spor salonu olarak sponsor olan fitnes salonunun yöneticisi Çetin Akkök ise yaptığı açıklamada gençleri spora teşvik etmek amacında olduğunu söyledi. Gençlere ve spora destek verecek benzeri sponsorluklara sıcak baktığını belirten Akkök, “Biz çok eski bir spor salonuyuz. Gençlerimizi spora teşvik etmek amacıyla bu tür sponsorluklara sıcak bakıyoruz. Umuyorum ki sporcumuz Abuzer Altın şampiyonada salonumuzu ve Malatya’mızı en iyi şekilde temsil edecektir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız