SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefim Olimpiyat Oyunları"

0
Güncellendi - 2018-05-28 02:21:04
A- A+ PAYLAŞ

 Sırbistan'ın Novi Sad kentinde düzenlenen 53. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli karateci Burak Uygur, kariyerinde bir ilki başardığını belirterek hem kumite 67 kiloda hem de takım kumite dalında altın madalya kazanmasının önemli bir adım olduğunu söyledi.

  Uygur, kariyerinde bir ilki başardığını belirterek hem kumite 67 kiloda hem de takım kumite dalında altın madalya kazanmasının önemli bir adım olduğunu söyledi. Hedeflerinin olimpiyat oyunları olduğunu vurgulayan Burak Uygur, "Tokyo 2020 çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız hayalimizi gerçeğe dönüştürmek ama şu bir gerçek ki, olimpiyatlarda yarışmaktan ziyade katılmak, kota almak çok daha zor. Kota aldığımız takdirde ise madalya alacağımıza inanıyorum" dedi.

  Karateci bir aileden gelmesinin başarısında önemli bir etken olduğuna dikkat çeken Uygur, müsabaka öncesi çantasını kendisinin taşımasının motivasyonunu olumlu yönde etkilediğini belirterek, "Türk karatesi, dünyada güçlü ve söz sahibi bir ülke. Hazırlıklarımızı çok ciddi bir şekilde sürdürüyoruz. Takım olarak profesyonelleştik. Dış faktörlerle ilgilenmemeyi öğrendik çünkü hakem, seyirci ya da başka bir etkenle uğraşarak müsabakaları kazanamayacağımızı biliyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız