SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz 2. Lig"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:06:35
A- A+ PAYLAŞ
 
TFF tarafından ismi tescillendikten sonra resmi olarak futbol hayatına başlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, liglerde mücadele edebilmek için destek bekliyor. 
 
Malatya’da yeni oluşturulan Bayanlar Spor Kulübü, resmi işlemleri tamamlamasının ardından, liglerde mücadele edebilmek için çalışmalara başladı. Takım, Yeşiltepe Stadı’nda teknik sorumlu Cafer Aypan ve yardımcısı Duygu Çelebi yönetiminde çalışmalarını sürdürürken, yönetimde kaynak arayışlarına başladı. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, TFF’den aldıkları onay sonrası resmi olarak futbol hayatına başladıklarını, liglere katılabilmek için çalışmalara yoğun şekilde devam ettiklerini belirtti. Takımın 20 gündür Yeşiltepe Stadı’nda antrenmanlara çıktığını ifade eden Çelebi, "Takımımız teknik sorumlu Cafer Aypan ve yardımcısı Duygu Çelebi gözetiminde 20 gündür Yeşiltepe Stadı’nda çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda hazırlıklarla ilgili hiçbir sıkıntı yok. Liglere katılabilme adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
 
Malatya kamuoyunun desteğini beklediklerini söyleyen Çelebi, yaklaşık 3 aydır kulübü kurmak için çalıştıklarını, kız çocuklarının ve ailelerin büyük ilgi gösterdiklerini ama Malatya'nın büyüklerinden şimdiye kadar hiçbir ilgi göremediklerini ifade ederek, "Neticede liglerde mücadele edebilmemiz için çok büyük bir bütçe gerekmiyor. Ben bir öğretmen olarak bu kulübün hayata geçebilmesi adına elimden geleni yaptım. Özellikle deplasman gideri için desteğe ihtiyacımız var. Malatyalı işadamlarımızın ve Malatya Belediyemizin desteğini bekliyoruz. Takıma sponsor olunursa, 2. Lig’de mücadele edebilecek bir takım oluşturabiliriz" diye konuştu.
 
U-17 takımıyla lige başlamak istediklerini kaydeden Çelebi, "U-17 takımıyla maçlara başlayarak gruplarda Malatyamızı iyi bir şekilde temsil etmeyi planlıyoruz. Hedefimiz 2. Lig’de mücadele edecek bir takım oluşturmaktır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız