SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz 3 Puan Olacak"

0
Güncellendi - 2016-11-09 01:12:45
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta lider durumda bulunan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un Teknik Direktörü İsmail Tekin, Adıyaman 1954 Spor deplasmanına mutlak 3 puan için gideceklerini söyledi.

Grubun lideri Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Adıyaman 1954 Spor maçı hazırlıklarına başladı. Rakibin sahasının doğal çim olması nedeniyle, turuncu yeşilliler TFF Antrenman Sahasını kullandı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasının ardından istasyon çalışmasıyla sona erdi.

Takımın teknik patronu İsmail Tekin, geride kalan Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor karşılaşması ve Adıyaman 1954 Spor maçıyla ilgili gazetecilere açıklamada bulundu.

Tecrübeli teknik adam, zorlu Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor maçından 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Ligin yarısını geçtik. Yarısını geçerken iki haftadır da liderlik koltuğunda oturuyoruz. Karaköprü Belediyespor  bu grubun en yetenekli futbolculara sahip bir ekibiydi. Zorlu bir maçtı. Diğer takımlara göre daha zorlu bir ekip. Oyuna başladık ve talihsiz bir şekilde kırmızı kart gördük. Vedat’ın oyundan atılması bizi etkiledi. Bu maçada iyi başlamıştık. Eksik kalınca saha içinde bir bocalama dönemine girmeyi beklerken, takımdaki futbolcular bu eksikliği yaşamadı. Daha sonra gollerimiz geldi. 2-0 öne geçtik. Oyun üstünlüğünü ele alınca defans bloğunda hiç hata yapmadık. Zaten golü de duran toptan kalemizde gördük. Bizim takımın büyük eksikliği zaten duran toptan gol yemek. Sonucunda ikinci yarıya başladık. Oyun daha güzel başlarken, gol olan veya olmayan bir pozisyonda saha karıştı. Hakemin orada gol vermesi, yan hakemi bile şaşırttı. Yan hakem olaya girdi. Golü iptal etti. Büyük bir yanlıştan yan hakem sayesinde döndüler. Hakemlikte bir kapasite meselesi. Mersin bölgesinden gelen ve Şehit Kamil Belediyespor’a karşısında mağlup olduğumuz maçta bile hakeme teşekkür ettik. Biz bu olayda sağduyulu davranmamış olsaydık eğer, ortalık daha fazla karışacaktı. Ya da maç yarıda kalacaktı. Maçın sonralarına doğru üçüncü golü bulduk. Rahatladık. Ama bu maç bize şeyi çok şeyi kazandırdı. Hem saha içi hem de saha dışı oluşan olaylara direnç göstermeyi öğrendik. Bu önemli bir durumdu. Rakibimize pozisyon vermeden, 3-1 gibi net bir skorla galip geldik. Mutluyuz. İmkanlar açısından bize verilenler, bizi çok mutlu ediyorlar. İlgi ve alaka çok üst düzeyde. Bize düşen ise sahaya çıkıp üç puanımızı almak oluyor. Çocuklarımızda bunu başarıyor. Lideriz” dedi.

Adıyaman 1954 Spor’un da grubun iddialı takımlarından olduğunu anımsatan Tekin, “Devamlı oynamış bir takımımız var. Oyuna giren futbolcular diğer arkadaşlarını aratmıyorlar. Bu bizi mutlu ediyor. Adıyaman 1954 ekibi zorlu bir ekip. Çalışmalarımıza başladık. Rakibimizi sahası çim saha olduğu için, hazırlıklarımıza TFF antrenman sahasında başladık. Yeşilyurt Belediyespor çim sahaya oynamayı seven bir ekip. Şartlar ne olursa olsun, o maçada üç puan parolasıyla çıkacağız. Üç puanımızı alarak yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Zor maç olacak. Hedefimiz üç puan olacak” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Polat (7 yıl önce)
    1 puan a razi olalim bence
    0
    0
    Yanıtla