SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz 70 Bin Ton Sıcak Asfalt Dökmek"

0
Güncellendi - 2016-03-24 20:14:59
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınması ile birlikte asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Özalper mahallesinde gerçekleşen asfalt sezonu açılışında konuşan Belediye Başkanı Polat, "İlçemizin birçok bölgesinde üst yapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Mahallelerimizi daha çağdaş daha güzel görünüme ulaştırmak için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık" dedi.

Yeşilyurt ilçesinin değişik bölgelerinde kilit taşı, parke taşı, kaldırım, yol açma, yama ve asfalt serim çalışmaları yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2016 yılı asfalt sezon açılışını Özalper mahallesinde yaptı. Sezon açılışına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar'dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Polat, 2016 yılının 2015 yılına göre asfaltlama ve üst yapı çalışması bakımından daha verimli olacağını ifade etti.

POLAT, "2016 YILINDA 70 BİN TON SICAK ASFALT DÖKÜMÜ HEDEFLİYORUZ"

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına hız verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Polat, "2014 ve 2015 yıllarında toplam 115 bin 212 ton asfalt serimi yapan ekiplerimiz, 2016 yılının ilk üç ayında ise 1.620 ton sıcak asfalt yama serimi gerçekleştirdi. 2016 yılının 2015 yılına göre asfaltlama ve üst yapı çalışması bakımından daha verimli olacaktır. Bu yılki hedefimiz ise tespit edilen bölgeler ve sonradan çıkacak eklemelerde birlikte toplam 70 bin ton sıcak asfalt serimi hedefliyoruz. 2016 yılının ilk sıcak asfalt serim çalışmasını Özalper Mahallesi Gülümser caddemizde başlatıyoruz. Kış şartlarından dolayı bazı yollarımızın hasar gördüğünü ve bu yollarda çukurlar oluştuğunu tespit ettik. Vatandaşlarımızdan gelen şikâyet ve talepler üzerine, hasar gören yollar ekiplerimiz tarafından incelenerek bir çalışma planı oluşturuldu. Ekiplerimiz acil müdahale edilmesi gereken cadde, sokak ve kavşaklarda asfalt ve yama çalışmalarına başladı. Bu hizmetleri gelişi güzel değil, ileriye dönük projelerin hayata geçirilebileceği şekilde titiz bir çalışmayla sürdürüyoruz. Bu kapsamda mahallelerimizde fınısher makineleri aracılığıyla asfalt serim, bakım ve onarım, eksik olan noktalardan başlayarak yapılacak. İlçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

POLAT, “BU BAŞARIDA ÇALIŞANLARIMIZIN BÜYÜK EMEĞİ VAR”

Polat, “Ekiplerimiz, inanılmaz bir yoğunluk içerisinde ve özveriyle çalışıyorlar. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizi canı gönülden tebrik ediyorum, geride kalan iki yıllık dönemde hedeflediğimiz rakamların üstüne çıktık. Bu başarıda çalışanlarımızın büyük bir emeği söz konusudur. 2016 yılı içinde başlatmış olduğumuz asfalt serim çalışmalarında öncelikle eski parçalanmış asfaltı sökerek yerine daha kaliteli malzeme kullanıyoruz. Bu işlemi yaparken de kaldırım ve refüj çalışmalarıyla mahallelerimizi daha yaşanabilir bir konuma getirmenin gayreti içerisindeyiz. Halkımızın bu çalışmalara gösterdiği ilgi ve memnuniyet bizleri mutlu etmektedir" diye konuştu.

MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Vatandaşlar yapılan asfalt çalışmalarından memnunluk duyduklarını belirterek, Belediye Başkanı Polat'a teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet (8 yıl önce)
    Başkanım Dilek e de bir el atın.Bu kadar sahipsiz mi burası.Dilek in en eski Sivas yoluna bağlantısı olan eski kaçak yolun bir an önce asfaltlanmasını siz değerli belediye başkanımızdan talep ediyoruz...
    0
    0
    Yanıtla