SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz Daha Çok Yatırım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:36:55
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili, TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, beraberindeki parti mensupları ile Malatya Organize Sanayi Bölgesinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

KOSGEB Malatya Hizmet Merkezi Müdürü Murat Seki’yi makamında ziyaret eden Ömer Faruk Öz, 2012 yılında KOBİ’lere verilen destekler ve 2013 hedefleri hakkında bilgi aldı. 

2012 yılında 420 kişiye toplam 8 milyon civarında destek sağlandığını belirten Murat Seki, güç birliği destek programı çerçevesinde Malatya’da önemli bir başarıya imza attıklarını, 2013 için daha iyi noktaya gelmeyi hedeflediklerini belirtti. Ömer Faruk Öz de tüm KOSGEB çalışanlarına Murat Seki’nin şahsında gayretleri ve emekleri için teşekkür etti.

Daha sonra Organize Sanayi bölgesindeki bazı tekstil ve mutfak malzemesi üreten fabrikaları gezen Ömer Faruk Öz ve beraberindekiler, yetkililerden üretim çalışmaları ile ilgili bilgi aldılar.

Küresel ekonomik krize ve bölgemizdeki tüm olumsuzluklara karşın ülkemizin ekonomisinin iyi gittiğine değinen Ömer Faruk Öz şunları söyledi:

“Malatya’mızda sanayileşme çalışmalarına her zaman önem veriyor ve sanayicimizin önünü açmak için gayret sarf ediyoruz. Son on yıldaki gelişmeye baktığımızda sanayimiz gelişti ama sürekli daha iyisini gerçekleştirmenin gayreti içerisindeyiz. Hayalimiz ve hedefimiz Organize Sanayi Bölgemize daha çok yatırım yapılması, belki başka yerlerde işletmeleri olan hemşerilerimizin gelip Malatya’da yatırım yapmaları veya mevcut üretim bantlarını Malatya’ya taşımalarıdır. Bu konuyu hem gündeme tutmamız hem de daha cazip hale getirmemiz gerekiyor. Örneğin tekstilde tüm ilişkili üretimleri bir bölgede buluşturacak şekilde, iplikten, düğmeye, dikişten, fermuara, boyadan, taşlamaya işleri kolaylaştıracak ve entegre hale getirecek bir öbekleşme planlanabilir.” 

Milletvekili Ömer Faruk Öz’e Organize Sanayi Bölgesi ziyareti programında AKP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, İl Yönetiminden Coşkun Çetin,  Belediye Meclis Üyesi Hasan Demez ve İl Genel Meclisi Üyesi Rıza Sinanoğlu eşlik ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız