SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz Dünya Kupasını Almak"

0
Güncellendi - 2017-12-16 02:19:08
A- A+ PAYLAŞ

 Ampute Futbol Milli Takımının Malatyalı kalecisi Selim Karadağ, "Dünya kupasını alarak başarımızın tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz" dedi.

  Türkiye’nin ev sahipliğinde yapılan Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası final maçında, İngiltere’yi 2-1 yenerek Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Takım Kalecisi Selim Karadağ, "Dünya kupasını alarak bunun bir tesadüf olmadığını, azmin ve çalışmaların neler yapabileceğini Türk halkına ve dünyaya bir daha göstermektir" ifadelerini kullandı.

  Amputenin normal şartlarda spor yapamayacak kişilerin spor yapmaları için açılmış branş olduğunu ifade eden Karadağ, "Ampute futbolu kolay değil. Yoğun çalışmalar ve uzun yılların, emeğin birikimini gerektirir" dedi.

  Karadağ, amputeyi diğer futbol türlerinden ayıran özelliklerin gözle görülebildiğini kaydederek, zor şartlar altında günde çift idman yaptıklarını söyledi. Ampute takımlarının karşılaştığı bir takım zorluklar olduğuna değinen Karadağ, şöyle konuştu: "Bazı kulüpler, iller, ilçe belediyeleri, sivil toplum kuruluşları dışarı çıktıktan sonra kulüplerin ayakta kalması biraz zor. Çünkü biliyorsunuz her şey bir külfet karşılığında oluşuyor. Bir ekibi bir araya getirmek, onların ihtiyaçlarını karşılamak gerçekten zor. Bu manada bizim sporcu arkadaşlarımıza kurumların destek olmasını bekleniyor."

  Karadağ, takım olarak önceliklerinin sportif başarılar olduğunun altını çizerek, "İlk önceliğimiz 2018’de söz verdiğimiz dünya şampiyonluğu. Dünya kupasını alarak bunun bir tesadüf olmadığını, azmin ve çalışmaların neler yapabileceğini Türk halkına ve dünyaya bir daha göstermektir" ifadelerini kullandı.

  Engelli bireylere tavsiyelerde bulunan Karadağ, "Biz burada kendilerine yol açtık. Bu yolu takip etsinler. Yetenekleri neyse o alana yönelsinler" dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız