SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz İlk İkiye Girmek"

0
Güncellendi - 2016-02-01 21:42:42
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Hokey Federasyonu (THF) 2016 yılı faaliyet programında yer alan 1.lige yükselme müsabakaları Malatya’da başladı. Yeşiltepe Spor Salonunda yapılan Hokey müsabakaları adeta nefes kesiyor.

Türkiye Hokey Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Hokey maçları Yeşiltepe Kapalı Spor Salonunda başladı. 10 erkek takımı ve 8 bayan takımın mücadele ettiği müsabakalara, toplamda 220 sporcu katıldı. 9 gün sürecek yükselme müsabakalarında ilk 5 gün erkek takımları ve 4 günde bayan takımların müsabakalarına sahne olacak. Hokey Malatya İl Temsilcisi Kadir Yıldırım, ‘Turnuvaya layıkıyla ev sahipliği yaptıklarını’ belirtti. Yıldırım, Malatya olarak yükselme müsabakalarına Malatya Hokey takımı ile katıldıklarının da altını çizdi.

Yıldırım, yükselme maçlarında ilk rakibi Gaziantep Doruk Spor Kulübüne 3-2 mağlup olduklarını belirterek, şunları söyledi: “Biz, Malatya olarak bu önemli organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. İnşallah layıkıyla bu ev sahipliği görevini yerine getiririz. 9 gün sürecek olan 1.Lige yükselme Hokey müsabakalarına tek takım olarak katılıyoruz. 10 erkek takımın ve 8 bayan takımın mücadele ettiği yükselme müsabakalarında ilk ikiye giren takımlar, 1.Lige yükselecek. Son iki takım ise 2.Lige düşecek. Bizim hedefimiz ilk ikiye girip, 1.Ligine yükselmek. Turnuva 9 gün sürecek. İlk 5 günde erkek takımların müsabakalarına sahne olacak. Son 4 günde bayan takımların müsabakalarına sahne olacak. 1.Lige yükselme müsabakalarında ilk maçımızı Gaziantep Doruk Spor Kulübü ile yaptık. Güzel bir başlangıç yapamadık. Ama geride 9 maçımız daha var. Diğer tüm takımlarla maç yapacağız. Diğer maçlarda bu mağlubiyeti unutturmak istiyoruz. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Turnuvada emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Yıldırım, “1.Ligine yükselme müsabakalarında 18 takımın mücadele ediyor. İlk öncelikle bu takımlara başarılar diliyorum. İnşallah hak eden, 4 takım 1.Lige çıkar. Bu doğrultuda turnuvada bizden desteklerini esirgemeyen Malatya Valisi Süleyman Kamçı’ya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a, Genel Sekreter Ertan Mumcu’ya, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu’na, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’ya ve Esenlik Şirketler Müdürü Hulusi Poyraz’a teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız