SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz Ligi Lider Bitirmek"

0
Güncellendi - 2016-03-20 01:33:06
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün golcü futbolcusu Sevim Çetin, Kayseri Atletik Spor'u yenip, ligi lider bitirmek istediklerini söyledi.

Ligin 17. haftasında 13 Mart Pazar günü oynanması gereken karşılaşma, YGS sınavı nedeniyle bir hafta ertelenmişti. Malatya Bayanlar Spor Kulübü ile Kayseri Atletik Spor arasındaki kritik mücadele 20 Mart Pazar günü Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanacak.

Zorlu müsabakayla ilgili değerlendirmede bulunan takımın tecrübeli forvet oyuncusu Sevim Çetin, Kayseri Atletik Spor'u yenerek, ligi lider tamamlamak istediklerini ifade etti.

Çetin, lig ikincisi Kayseri Gençler Birliği'nin 5 puan önünde birinci sırada yer aldıklarını hatırlatarak, "Sezon başından beri iyi bir gidişatımız var. Şuanda 45 puanla lider durumdayız. Lig ikincisi Kayseri Gençler Birliği'yle aramızda 5 puanlık bir fark var. Sahamızda Kayseri Atletik Spor ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanıp, ligi birinci sırada tamamlamayı garantilemek istiyoruz" dedi.

Tecrübeli futbolcu, ilk hedeflerinin ligi lider tamamlamak, ikinci hedeflerinin ise Play-Off'ta başarılı olup, 2. Lige çıkmak olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Sezon başında lige iyi bir yapılanmayla başladık. Hedefimiz 2. Lige yükselmekti ve bu hedef doğrultusunda kenetlendik. Ligde aldığımız sonuçlarla ve yakaladığımız istikrarla, hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Takım olarak 2. Lig hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak çok büyük emekler verdik. Bir üst lige çıkarak, emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız