SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedefimiz Özal'ın Hedefi'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin yeni Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, hedeflerinin, Turgut Özal Tıp Merkezi'ni, merhum Turgut Özal'ın hayali olan bölge hastanesi konumuna getirmek olduğunu belirterek, Özal Tıp Merkezi'nde bölüm merkezlerini de arttıracaklarını söyledi.

İnönü Üniversitesi kampüsünde basın mensuplarına iftar yemeği veren ve burada konuşma yapan Tıp Fakültesi'nin yeni Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, üniversitede çalışan bütün akademisyenlerin ortak paydasının üniversitede sevgi, kardeşlik ortamı içinde bilimin ön planda tutulması olduğuna dikkati çekti. Prof. Dr. Özdemir, ''Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tıp Fakültesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi olarak önümüze koymuş olduğumuz bazı hedefler var. Tıp Merkezini, 8. Cumhurbaşkanımız Rahmetli hemşehrimiz Turgut Özal'ın da büyük düşü olan, bölge hastanesi konumuna getirmek. Çok daha iyi şeyler yapacağız. Turgut Özal Tıp Merkezini, tıp fakültemizi ve üniversitemizi arkadaşlarla birlikte en iyi yere getirmeye çalışacağız” dedi.

"Tıp Fakültesi'nde ve Turgut Özal Tıp Merkezi'nde arkadaşlarımız güzel şeyler yaptı. Mesela karaciğer naklinde başarılar elde ettiler. Bizler de bu başarıların üzerine bir şeyler koymaya çalışacağız. Mesela hedeflerimiz ve çalışmalarımız arasında, yanık, tüp bebek, kalp, böbrek, göz, kanser ve ilik nakli merkezleri kurmaktır" diyen Özdemir, "Niyetimiz iyi. Rektör bey projelerimize sıcak bakıyor. Sevgi, kardeşlik ve bilim ortamı içerisinde hedeflerimizi uygulamak için çaba göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Dekan Ramazan Özdemir, kadro eksikliğinin giderilmesi için de çalışmaların başlatıldığını da vurguladı. Özdemir, bir soru üzerine Turgut Özal Tıp Merkezi'nin elektrik borcunda taksitlendirilmeye gidildiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız