SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz Şampiyonluk"

0
Güncellendi - 2016-08-30 00:58:19
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Asbaşkanı ve Reklam-Pazarlama Sorumlusu Aziz Yalçınkaya, ligde 2’de 2 yaptıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, iyi gidişi sürdürüp, şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Yalçınkaya, Samsunspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, kendi saha ve seyircileri önünde haklı bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

Galibiyeti taraftarlara armağan eden Yalçınkaya, “Öncelikle herkese selam olsun. Bugün bizi yalnız bırakmayan seyircimize çok çok teşekkür ediyorum. Bu kazanılan üç puanı öncelikle tüm Malatya’mıza, daha sonra ise sarı kırmızılı taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Takım olarak her gün üstüne daha da katarak ilerliyoruz. Samsunspor karşısında oynadığımız oyunun hakkı 3-0 gibi bir skor olmalıydı. Rakibimiz Samsunspor’un maç içinde pozisyonu yok denecek kadar azdı. Nihayetinde skor 3-0 olmadı ama 1-0 olsun üç puan bizim olsun diyorum. Daha eksikliklerimiz var. Bunları biran önce tamamlayacağız. Havalara girmeyeceğiz. Haddimizi bileceğiz” ifadelerini kullandı.

Yalçınkaya,  takımı güzel günlerin beklediğini belirterek, “Bizim bir hedefimiz var. Allah’ın izniyle birlik içinde olursak, Şampiyon olacağız. Bu sene bizim hedefimiz bu olacak. Tabi Şampiyonluk kolay bir olgu değil. Emek istiyor. Çalışmak istiyor. Çok ama çok çalışmak istiyor. Şampiyon olmamak için bir sebep yoktur. Güzel günler bizi bekliyor. Kimsenin bundan şüphesi olmasın” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız