SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz Şampiyonluk"

0
Güncellendi - 2016-12-30 00:33:32
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’unSportif Direktörü Ali Ravcı, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Ravcı, sezona iyi başladıklarını ve ligde uzun süre lider olduklarını kaydederek, ilk yarının sonlarına doğru her takımın yaşamış olduğu düşüşü yaşadıklarını belirtti.

Her zaman teknik heyet ve futbolculara inandıklarını dile getiren Ravcı, “Sezona güzel başladık. Daha sonraki haftaların büyük bir bölümün lider olarak geçtik. Tabi her futbol kulübünde yaşanmasını düşündüğümüz ki bizimde olacağını bildiğimiz düşüşü yaşadık. Bunun olacağını zaten biliyorduk ama 5 hafta sürmesi hem kamuoyunda hem taraftarlar arasında umutsuzluğa yol açtı. Biz, her zaman teknik heyet ve futbolcularımıza inanıp, güvendik. Her zaman söylediğimiz gibi oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Çünkü şunu kesin biliyoruz, umudumuzu kaybettiğimiz an her şeyimizi kaybetmiş oluruz. Boluspor maçında sahaya tam kadroyla çıktık hem iyi futbol hem de güzel bir skor aldık. Ligin ikinci yarısında da bu iyi sonuçların devamı gelecek” diye konuştu.

Ravcı, ligde şuanda ilk iki içerisinde yer aldıklarını anımsatarak, “Geldiğimiz nokta da şu anda ilk 2 içerisindeyiz, yine hedefimizi kovalıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MAHMUT KILIÇARSLAN (7 yıl önce)
    Sağlam bir 10 numara gerekli.
    0
    0
    Yanıtla