SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedefimiz Şampiyonluk'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:45:59
'Hedefimiz Şampiyonluk'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor, ligin ilk haftasında deplasmanda Elazığ Yolspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

BAL Ligi'ne şampiyonluk hedefiyle başlayacak olan 44 Malatyaspor, ligin ilk haftasında Elazığ Yolspor ile deplasmanda zorlu bir mücadeleye çıkacak. Lige 3 puanla başlamak isteyen sarı kırmızılı takım, Yeşiltepe 2 nolu sahada hazırlıklarını sürdürdü. Takımın teknik sorumlusu Erkan Gültekin nezaretinde gerçekleştirilen çalışmaya bütün sporcular katıldı.

Öte yandan takımın tecrübeli forvet oyuncusu Engin Bilici, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Takım olarak iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade eden Bilici, "Kamptan geldik. Ama takım olarak eksiklerimiz var. Taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor" dedi.

Tecrübeli futbolcu, ligin ilk haftasında deplasmanda Elazığ Yolspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Takım olarak tam anlamıyla hazır değiliz ancak lige başlıyor. Önümüzde Elazığ Yolspor karşılaşması var. Deplasmanda zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Elazığ Yolspor'un yenip, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

44 Malatyaspor'un geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sezonda şampiyonluk hedefiyle yola çıkacağını dile getiren Engin, "Takımımız hedefi şampiyonluk. Bu hedefe ulaşmak için yoğun tempoda çalışıyoruz. Şampiyon olana kadar aynı hız ve tempoyla devam edeceğiz. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli golcü, grupta 3-4 takımın şampiyonluk hedefiyle iyi takım kurduklarını belirterek, "Bu sezon, geçen sezona göre daha zorlu geçecek. Şampiyonluk parolası olan birkaç takım var. Biz iyi olduğumuz sürece hiçbir şey problem olmaz. Biz kendi işimize bakacağız. Biz sahada istediğimizi yapar ve iyi sonuçlar alırsak, diğer takımların ne yaptıkları bizi ilgilendirmez" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız