SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz Süper Lig"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:18:46
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı ön liberosu Okechukwu Godson Azubuike,Yeni Malatyaspor ve kendisinin tek hedefinin Süper Lige çıkmak olduğunu söyledi.

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Azubuike, hedeflerinin Süper Lige çıkmak olduğunu ifade ederek, "Yeni Malatyaspor'un da benimde Süper Lige çıkma hedefimizden başka bir hedefimiz yok" dedi.

Nijeryalı futbolcu, Yeni Malatyaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, takıma geldiği günden beri herkesin kendisiyle yakından ilgilendiğini ve herkesin desteğini gördüğünü ifade etti. 

Yeni Malatyaspor'a transfer olduğu dönemde PTT 1. Ligin kolay bir lig olduğunu düşündüğünü ancak zorlu bir lige mücadele ettiklerini kaydeden Azubuike, "Çok zor ve savaş gerektiren bir lig bizi bekliyor. Herkes için her yabancı futbolcu için nereye giderse gitsin tabi ki zorluklar oluyor fakat burada bazen insanlar sabırsız davranıyor. Dördüncü ve beşinci maçtan sonra herkes takıma daha çok adapte olacak. Arkadaşlarına daha çok konsantre olacak. Bizim için iki üç hafta sonra lig başlamış olacak" diye konuştu. 

Okechukwu Godson Azubuike, taraftarların takımlar için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, 1461 Trabzon maçında taraftarlarından yoksun mücadele ettiklerini anımsattı.

Alanyaspor karşısında taraftarlarında desteğiyle ligdeki ilk 3 puanlarını almak istediklerini dile getiren Nijeryalı, "Tabi ki her takım dünyadaki her futbolcu için seyirci çok önemli ve biz seyirci olunca daha motive oluyoruz. Daha çok destek görüyoruz. Biz de o zaman her şeyimizi seyircinin önünde ortaya koymaya çalışıyoruz. Tabi ki seyirci çok önemli. Taraftarlarımızın desteğiyle Alanyaspor karşısında ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi. 

Azubuike, ligdeki ilk maçlarını kaybettiklerini, ikinci maçlarında ise 0-0 berabere kaldıklarını anımsatarak, ilerleyen haftalarda istedikleri sonuçları alacaklarını söyledi.

Takımın her geçen gün daha iyiye gittiğine dikkat çeken Nijeryalı ön libero oyuncusu, "Yeni Malatyaspor'un da benimde süper lige çıkma hedefimizden başka bir hedefimiz yok. Hedefimiz süper lige çıkmak. Bunun için çok çalışıyoruz. İlerleyen haftalarda istediğimiz sonuçları alarak, hedefimize ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız