SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz Süper Lig"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:03:44
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor'un hedefinin Süper Lig olduğunu ifade etti. 

Malatya'da 6 yıl sonra bir üst lig hayalini gerçekleştiren Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, şampiyonluktan kongreye, takımın geleceğinden yapılacak olan çalışmalara kadar her türlü konuda samimi açıklamalarda bulundu. Gevrek, Malatya'nın büyük bir özlemine son vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Malatya futbolunda 10 yıllık bir özlem vardı. Tabi Malatyaspor geçmişiyle büyük bir camia ve bizde bu özlemi dindirmek için elimizden geleni yaptık. Çok şükür bu sene şehir kenetlendi İstanbul'da iş adamları, Malatya'da taraftarlar ve siyasiler ile birlik ve beraberlik sağlandı. Bu birlik ve beraberlik şampiyonluğu getirdi" dedi. 

"YENİ MALATYASPOR BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLDU"

Yeni Malatyaspor'un şampiyonluğunun binlerce Malatyalıyı mutlu ettiğine dikkat çeken Gevrek, "Şampiyonluk kutlamalarında Malatya'da yüz binin üzerinde insan vardı. İstanbul'da da binlerce insan şampiyonluğu doyasıya kutladı. Bir kez daha gördük ki, gerçekten ciddi bir özlem varmış" diye konuştu.Gevrek, Yeni Malatyaspor'un bu sezon şampiyon olmasının yanı sıra birleştirici güç olması nedeniyle önemli bir görev üstlendiğine değinen Gevrek, "Malatya futbola sahip çıkıyor. Ama şunu gördük ki, futbol sadece bir oyun değil, aynı zamanda birleştirici bir güç. Yeni Malatyaspor'da bu sezon şampiyon olmasının yanı sıra birleştirici bir güç görevini üstlendi. Şampiyonlukta AK Partilisi, CHP'lisi, MHP'lisi herkes bir aradaydı. Şehir tek yürek oldu ve takıma destek verdi. Bu bizi çok mutlu etti. Ciddi bir birlik ve beraberlik vardı. Çok şükür bizde bu birlik ve beraberlikle şampiyon olduk" dedi. 

"YENİ MALATYASPOR HAK ETTİĞİ YERDE OLACAK"

Yeni Malatyaspor'un 2. Ligi hak etmediğini ve bu bilinçle sezona başladıklarını kaydeden Gevrek, "Malatya futbolu yıllardır hak ettiği yerde değildi. Bizde göreve başlarken, 'Yeni Malatyaspor 2. Ligi hak etmiyor. İnşallah bu sezon PTT 1. Ligi'ne çıkacağız' demiştik. Camia olarak bu hedef doğrultusunda çalıştık ve takımımız PTT 1. Ligi'ne çıktı. Yeni Malatyaspor'un yeri burası da değil, takımımız Süper Ligi hak ediyor. İnşallah yapılacak çalışmalarla Yeni Malatyaspor hak ettiği yerde olacak" ifadelerini kullandı. 

"BİZİM HİÇBİR BEKLENTİMİZ OLMADI"

Gevrek, yönetim olarak göreve geldiklerinden bu yana kendilerinin hiçbir beklentilerinin olmadığını belirterek, sadece takımın başarılı olması için çalıştıklarını dile getirdi.Önlerinde bir kongre süreci olduğuna dikkat çeken Gevrek, görevde olsalar da olmasalar da her zaman takımın yanında olacaklarını söyledi.Gevrek, "Göreve gelirken bizim hiçbir beklentimiz olmadı. Bizim tek isteğimiz takımımızın şampiyon olmasıydı, bunu da çok şükür başardık. Önümüzde bir kongre süreci var. Olsak da olmasak da biz her zaman Malatyasporluyuz. Mutlak takıma destek vereceğiz" ifadelerini kullandı. Göreve devam edip, etmeyecekleri konusunun netlik kazanmadığını ifade eden Gevrek, "İstişareler yapıyoruz. Kesin bir şey yok. Sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarıyla görüşüyoruz .Tek başımıza yapacağımız bir iş değil, herkesin yanımızsa olması lazım. Malatya Büyükşehir Belediyesi yıllardır büyük destek veriyor ama bunu sadece belediyenin üzerine yıkmak da doğru değil" dedi. 

"HEDEFİMİZ SÜPER LİG"

Gevrek, Yeni Malatyaspor’un yeni hedefinin Süper Lig olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: "Biz görevde olursak, '1-2 sene bu ligde yer alsın, düşmemeye oynasın' diye bir şey asla demeyeceğiz. Mutlak bir hedef olacak. Yeni Malatyaspor her zaman hedef takımıdır ve PTT 1. Lig'de de hedefe oynaması lazım. Yeni Malatyaspor'a da bu yakışır. Bununla ilgili bir altyapı oluşturmaya çalışıyoruz. İstediğimiz destekleri, birlik ve beraberliği bulabilirsek, göreve devam ederiz."

"FUTBOLCULAR VE TEKNİK HEYETLE İLGİLİ KARARIMIZI VERECEĞİZ"

Takımda gidecek ve kalacak futbolcuların olacağını ifade eden Gevrek, "Teknik heyet ve futbolcular ile ilgili kararımızı en kısa sürede vereceğiz. Tabi ki gelecek ve gidecek futbolcular olacak. Bu noktada çalışmalar kongre öncesinde yapılmaya başlandı. Mutlaka değişiklikler olacak" diye konuştu. Gevrek, teknik heyetle ilgili kararın kongre sonrası verileceğini kaydederek, "Feyyaz Uçar  ile geçtiğimiz sezon devre arasında anlaşmıştık. Hocamızla birlikte takımımızı iyi bir çıkış yakaladı ve şampiyon oldu. Maalesef Türk futbolunda bazen vefasızlıklar olabiliyor ve bir üst lige çıkıldığında başarılı olan hoca değiştiriliyor. Feyyaz Uçar, takımı şampiyon yapmış bir hoca. Tabi ki bununla ilgili kararı kongre sonrası konuşacağız ancak hocamızın takımı şampiyon yaptığını göz önüne alarak kararımızı vereceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız