SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz Üst Liglere Çıkmak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:11:54
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme Futbol takımlarından Malatya İdmanyurduspor, tanışma yemeği verdi. 

Kulüp binasında gerçekleştirilen tanışma yemeğine, kulüp yönetim kurulu üyeleri, kulüp futbolcuları katıldı.

Kulübün hedefleri ve yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler veren Malatya İdmanyurduspor Kulüp Başkanı Bahri Dönmez, “Göreve geldiğimizde, kulübe ait hiçbir şeyimiz yoktu. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla bir araya gelerek ilk başta kulüp binası tahsis ettik. Sporcularımızın rahatlıkla gelebilecekleri ve bizim idari işlerimizi yapabileceğimiz bir yer oluşturduk. Acil olan işlerimizi hallettikten sonra da futbolcularımızla bir araya gelerek, tanışma yemeği yedik” dedi.

Dönmez, ilk hedeflerinin Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligine çıkmak olduğunu kaydederek, “Takım olarak şuanda 2. Amatör Küme’de bulunuyoruz. İlk amacımız takımımızı Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligine oradan da daha üst liglere taşımaktır” diye konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız