SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz Üst Sıralar"

0
Güncellendi - 2017-08-11 02:35:06
A- A+ PAYLAŞ

BAL'da mücadele edecek olan Malatya Gücü Futbol Kulübü’nün sportif direktörü ve futbol şube sorumlusu Aziz Yiğit, hedeflerinin üst sıralar olduğunu belirterek, “İyi bir kadro kurduk. Günde çift antrenmanla sezona hazırlanıyoruz.  Bölgesel Amatör Lige iyi başlayıp, hedeflediğimiz gibi tamamlamak istiyoruz” dedi.

Yiğit, günde çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini, birinci etap kamp çalışmalarının verimli geçtiğini belirtti.

Çalışmaların gündüz bölümünü salonda, akşam bölümünü ise Yeşiltepe’de 3 nolu sahada yaptıklarını kaydeden Yiğit, “Teknik sorumlumuz Murat Kurt yönetimindeki antrenmanlara bütün futbolcularımız katılıyor. Kamp çalışmalarımız oldukça iyi geçiyor. Her şey düzeninde ilerliyor. Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadık, inşallah kalan bölümde de sorun yaşamadan sezona en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

“GOLCÜ ALACAĞIZ”

Yiğit, yeni sezon hazırlıkları kapsamında golcü arayışlarının devam ettiğini belirterek, görüşmelerin sürdüğünü en kısa süre içerisinde bir forvet transferini gerçekleştireceklerini söyledi.

Transferde şuana kadar istedikleri oyuncularla anlaştıklarını dile getiren Yiğit, şunları söyledi: “Yürekli, sahaya çıktığında aslanlar gibi mücadele edecek oyuncuları kadromuza katmak istediğimizi söylemiştik. Bu doğrultuda tecrübeli, yetenekli ve genç oyunculardan oluşan bir kadro kurduk. Alternatifli bir kadro kurduğumuzu söyleyebilirim. Futbolcularımız arasında iyi bir uyum var. Transfer çalışmalarımız ise devam ediyor. Forvet mevkii için iyi bir golcüyle anlaşmak istiyoruz. Görüşmelerimizi sürdürüyoruz. En kısa sürede bu transferi de yaparak, yeni sezon hazırlıklarımız kapsamında tempomuzu artıracağız.”

“YABANCI OYUNCU GÜNDEMİMİZDE YOK”

Yiğit, transfer çalışmaları kapsamında yabancı oyuncu almayı düşünmediklerini de ifade etti.

Moldova’dan gelen Ensar Sulujmani ve Riza Feruki’yi birinci etap kamp çalışmalarında denediklerini hatırlatan Yiğit, “Hocamız iki oyuncuyu da beğenmedi. Bu oyuncuları geri gönderdik. Denemeye aldığımız iki oyuncu sonrası başka yabancı oyuncularla görüşmedik. Şuan için yabancı oyuncu alma gibi bir şey gündemimizde yok. Kadromuza iyi oyuncular dahil ettik. Kalan süreçte de iyi bir forvet alarak, kadromuzu tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

“MALATYA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Yiğit, Bölgesel Amatör Futbol Ligi için iyi bir ekip kurduklarını belirterek, hedeflerinin ligi üst sıralarda tamamlamak olduğunu ifade etti.

Kulüp Başkanı Nurettin Uğur’un destekleriyle iyi bir yapılanma içerisinde olduklarına dikkat çeken Yiğit, şunları söyledi:

“Malatya Gücü Futbol Kulübü olarak hedefimiz BAL Ligi’nde Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek. Bu noktada da kamp çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Malatya’daki çalışmalarımızı birkaç gün içerisinde tamamlayarak, 14 Ağustos’ta ikinci etap kamp çalışmaları için Nevşehir’de toplanacağız. İkinci etap kamp çalışmalarında da özellikle oynayacağımız hazırlık karşılaşmalarıyla takımımız en iyi şekilde hazırlanacak. Lige iyi bir başlangıç yaparak, sezonu üst sıralarda tamamlamak istiyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Hep Malatya'lı genç futbolcular transfer ettiniz. Gözümüz sizde olacak. İnşallah Malatya futbolunun güçlü bir altyapı takımı olacaksınız ve Malatyalı futbolcularla sahalara korku salacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla