SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimiz Üst Sıralar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:11:21
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadelede eden 44 Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Kilis Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 

Ligde oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet alan 44 Malatyaspor, Ligde oynadığı 3 karşılaşmayı da kaybeden Kilis Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılılar, Pazar günü Kilis'te oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Yeşiltepe 2 nolu sahada sürdürdü. 44 Malatyaspor'un çıkış arayan rakibi karşısındaki tek düşüncesi galibiyet. 

Teknik direktör İsmail Tekin yönetimindeki antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, istasyon çalışmasının ardından yapılan çift kale maçla sona erdi. 

"KENDİ OYUNUMUZU SAHAYA YANSITIRSAK, GALİP GELİRİZ"

44 Malatyaspor'un defans oyuncusu Ali Şimşek, "Bizim için her maç zorlu. Kilis Belediyespor'da hedefleri ve iddiası olan bir kulüp. Geçen sezonki kadrolarını koruyup, üstüne kaliteli transferler yaptılar. Şuan halen puanla tanışamadılar ama bizimle oynayacakları karşılaşmayı çıkış maçı olarak göreceklerdir. Bizde çıkıp elimizden geleni yapıp, puan ya da puanla almak istiyoruz" dedi.

Şimşek, Kilis Belediyespor maçının zorlu geçeceğini ifade ederek, "Biz, kendi işimize bakacağız. Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor. Her hafta olduğu gibi kendi futbolumuzu oynadığımız ve sahaya yansıttığımız sürece zorlu deplasmandan galip geleceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. 

"EKSİKLERİN TAKIMA KATILMASIYLA BİRLİKTE DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Tecrübeli defans oyuncusu, eksik futbolcuların takıma katılmasıyla birlikte daha iyi bir takım olmaya başladıklarını ifade etti.

Takımdaki her futbolcunun elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını dile getiren Şimşek, "Defans olarak işimizi yapıyoruz. Sonuçta bizim işimiz gol yememek. Hücum bölgesinde de birkaç oyuncumuzun sakatlığı olduğu için gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz. Oynayan arkadaşlarımızda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Sakat futbolcuların iyileşmesiyle birlikte gol yollarındaki sıkıntıyı atlatacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. 

Kendi performansı hakkında da bilgiler veren Şimşek, "Takıma elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takıma katkı sağlamak için çalışıyorum. Elimden gelenin fazlasını yaptığıma da inanıyorum. İşimiz çalışmak, Çalışınca Allah'ta karşılığını veriyor" dedi. 

"HEDEFİMİZ ÜST SIRALARDA OLMAK"

Şimşek, 44 Malatyaspor olarak hedeflerinin üst sıralarda yer almak olduğunu kaydederek, "Grupta 5-6 takım şampiyonluk iddiasıyla iyi kadro kurdu. Bizde hedefleri olan takımlar arasında yer alıyoruz. Geçen yıllarda da şampiyonluğa çok yaklaştık ama maalesef olmadı. Bu sene zorlayacağız. Elimizden geldiği kadarıyla mücadele edip, hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu bilinçle çalışıyor ve maçlara çıkıyoruz. Grup'ta birbirinden zorlu rakiplere karşı mücadele ediyoruz. Her takımın hedefi var ve bunun için sahada ter döküyor. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapıp, sezon sonunda mutlu sona ulaşan takım olmak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız