SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimizden Şaşmadık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:57:42
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, takımın şampiyonluk hedefinden şaşmadığını ifade ederek, ligin ikinci yarısının kendileri adına daha farklı olacağını söyledi. 

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Gevrek, takımın son durumu, transfer çalışmaları ve kulübün hedeflerini değerlendirdi.

Menemen Belediyespor karşısında şanssız bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Gevrek, "Zeminimiz kötüydü ama bunların bizim için bahane olmaması lazım. Bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Kendi sahamızda ilk mağlubiyetimizi aldık" dedi.

Gevrek, ligin uzun bir maraton olduğunu ve hedeflerinden sapmadıklarını belirterek, "Önümüzde uzun bir maraton var. Önümüzdeki Keçiörengücü maçına odaklandık. İnşallah o maçtan 3 puan alıp, devre arasına galibiyetle girmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"EN BÜYÜK ŞAMPİYONLUK ADAYI BİZİZ"

Yeni Malatyaspor'un ligin en büyük şampiyonluk adayı olduğunu dile getiren Gevrek, şunları söyledi:

"Bizim şampiyonluk hedefimiz var. Ligde en büyük şampiyonluk adayı da Yeni Malatyaspor. Bu kapsamda ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanacağız. Biz önümüze bakacağız. Hedefimizden şaşmış değiliz. Asla inancımızı kaybetmedik. Güçlü bir takımımız var. Herkesin takıma inanmasını istiyoruz. İkinci yarı bizim için daha farklı olacak. Önemli olan sezonu şampiyon tamamlamak. Taraftara, şehre ve Malatya spor camiasına inanıyorum. Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz."

"İKİNCİ YARIYA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ"

Gevrek, ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirtti. İkinci yarıda daha dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çeken Gevrek, "Alacağımız bir takım önlemler olacak. Dikkatli olmamız lazım. Keçiörengücü maçının ardından ligin ikinci yarısına hazırlık yapacağız" dedi.

Ligde her maça final gözüyle baktıklarını dile getiren Gevrek, "Bu ligde kolay maç yok. Biz her maça final gözüyle bakıyoruz. Bu anlamda Keçiörengücü maçı da zorlu geçecek ama bizim hedefimiz zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmak" diye konuştu.

"TRANSFERİ DEVRE ARASINDA DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Gevrek, bir gazetecinin, 'Transferle ilgili çalışmalarınız var mı?' sorusuna, "Önümüzde Keçiörengücü maçı var. Bu maçı bir atlatalım ondan sonra değerlendirme yapacağız" cevabını verdi.

Transferle ilgili şu anda bir çalışmalarının olmadığını kaydeden Gevrek, devre arasında teknik direktör Mustafa Uğur ile görüşüp, ona göre transfere karar vereceklerini dile getirdi.

Gevrek, Orduzu Pınarbaşı'nda yapımı devam eden antrenman sahasıyla ilgili çalışmalara hız vereceklerini de belirtti. Antrenman sahasının kısa sürede tamamlanması için girişimlerde bulunacaklarını ifade eden Gevrek, "Antrenman sahası bizim için önemli. TFF Antrenman Sahası'nda antrenmanlarımızı yapıyoruz ama zorluklar çekiyoruz. Devre arasıyla beraber antrenman sahasının yapımını da hızlandıracağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız