SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimizden Vazgeçmedik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:43:15
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’da, Futbol Şube Sorumlusu Şahin Özer, ligin ilk yarısında kalan 4 maçlarını kazanıp, hak ettikleri yere gelmek istediklerini söyledi. 

Hatayspor maçında alınan mağlubiyetin takımı daha da kenetlendirdiğini belirten Özer, "Hatayspor maçında alınan mağlubiyet hepimizi çok üzdü. Ama alınan bu mağlubiyet her şeyin sonu anlamına gelmiyor. Tam aksine bu mağlubiyetin yeni bir çıkışa vesile olacağını düşünüyorum" dedi.

Özer, hedef ve düşüncelerinden hiçbir şey kaybetmediklerini vurgulayarak, "Rakip bizi en kötü zamanda yakaladı. 3 cezalı oyuncumuz kadroda yer almadı. Bunun yanında sakatlıktan yeni çıkan 3 oyuncu, kadro darlığı nedeniyle ilk 18’de yer aldı ama forma giymedi. Son haftalarda kadro yapısı cezalı ve sakat oyuncularımız nedeniyle etkilendi. Ancak Hatayspor maçında görev alan futbolcularımız ellerinden geleni yaptı. 1-0 geriye düştükten sonra yüzde yüz gol pozisyonu yakaladık ama pozisyonu golle sonuçlandıramadık. Tabi beraberlik için yüklendiğimiz anda da art arda 2 gol daha yedik ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldık. Hedefimizden ya da düşüncemizden bir şey kaybetmedik. Takım olarak daha da kenetlendik. İyi bir takımız ve kaliteli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Ligin ilk yarısı itibariyle önümüzde 4 maç var. Bu 4 maçı da kazanıp, hak ettiğimiz yere ulaşacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Ligde her maçın zorlu geçtiğine değinen Özer, "Bu ligde kolay maç yok. Konya Anadolu Selçuklu maçı da kağıt üzerinde kolay görünüyordu, ama nasıl mücadele ettiklerini herkes gördü. Hiçbir maç kolay değil. Bu anlamda futbolcularımız Tarsus İdman Yurdu maçına aynı ciddiyetle çıkacaktır. İyi bir mücadele ile Tarsus İdman Yurdu maçını kazanıp, tekrar seri yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Özer, taraftarlara da bir çağrıda bulunarak, "Taraftarlarımıza her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Hep birlikte kenetlenip, takımımıza desteğimizi sürdürmeliyiz. Bu zor zamanda birlik ve beraberlik içinde takımımızı desteklersek, hak ettiğimiz noktaya daha kolay ulaşırız. Bu anlamda taraftarlarımızın her maç olduğu gibi Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasında da tribünleri dolduracağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız