SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimize Ulaşacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:45:00
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig'den, Spor Toto 3.Lige Yükselme Play Off 2.Tur Müsabakası'nda Hatay temsilcisi Erzin Belediyespor ile karşılaşacak olan 44 Malatyaspor, maçın oynanacağı Kahramanmaraş'a gitti. 

Spor Toto 3. Lige çıkmak için Erzin Belediyespor ile 3 Mayıs'ta Kahramanmaraş Hanefi Mahçiçek Stadı'nda karşılaşacak olan 44 Malatyaspor, Malatya'daki hazırlıklarını tamamlayarak, Kahramanmaraş'a gitti.

44 Malatyaspor kafilesini, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şube Başkanı Akif Çelik ve yönetim kurulu üyeleri uğurladı. ASGD Malatya Şube Başkanı Akif Çelik, 44 Malatyaspor teknik heyet ve futbolcularına karanfil takdim etti.

ASGD Malatya Şube Başkanı Akif Çelik, 44 Malatyaspor kafilesine başarılar dileyerek, "Bu sezon ilimizi çok iyi temsil ettiniz. Şehrimizin ismini hiçbir şaibeye, olaya, olumsuz bir neticeye bulaştırmadan başarılı sonuçlar aldınız. Malatya futbolunun geleceği adına 44 Malatyaspor’un bu şampiyonluğuna hepimizin ihtiyacı var. İşimiz artık tek bir finale kaldı. Bizler spor basını olarak yanınızdayız. Bugün Maraş’a yalnız gidiyorsunuz ama dönüşte inşallah sizi binlerce kişi karşılar. Yönetim yıllardır bu işin peşini bırakmadı. Mahmut Hoca halkın içinden biri ve şampiyonluğu hepimizden çok istiyor. İnşallah dualarla, desteklerle bu takımı lige çıkaracaksınız, yolunuz açık olsun" dedi.

"MALATYALILARIN DUASIYLA HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ"

44 Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mahmut Evren ise, Malatyalıların duasıyla Spor Toto 3. Lige çıkacaklarını kaydetti.

Evren, taraftarları 3 Mayıs'ta Kahramanmaraş'a beklediklerini ifade ederek, "Bize yerel medyanın verdiği destek bu yıl gerçekten çok fazlaydı. Ben bütün basın camiasına teşekkür ediyorum. Halkımızın bize ilgisi muhteşemdi. İl dışında yaşayan Malatyalıların duası her maç bizimleydi. Kahramanmaraş’a sıradan bir maç için gitmiyoruz. Bize duyulan güveni boşa çıkarmadan, inşallah Cumartesi akşamı Malatya’ya kupa ile dönmek istiyoruz. Kahramanmaraş’ta son 3 antrenman yapacağız ve maça çıkacağız. Ben bütün Malatyalıları Cumartesi Hanefi Mahçiçek Stadı’na bekliyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız