SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefimizi Aştık"

A- A+ PAYLAŞ
 
Kızılay Malatya Kan Merkezi Müdürü Doktor Osman Özgül, kan bağışında geçen yıl 17 bin 362 ünite kan toplayarak hedefi aştıklarını söyledi. 
 
Kızılay Malatya Kan Merkezi Müdürü Özgül, "2010 yılında 14 bin 300 ünite kan alarak hedefimizi yüzde 98 tutturmuştuk. 2011 yılında ise 17 bin 362 ünite kan alarak, hedefimizi yüzde 105 tutturduk. Bu hedefimizi ben ve ekibim değil, bütün vatandaşlarla birlikte hedefimizi aştık" dedi. 
 
"2012 hedefimiz ise 22 bin 500 ünitedir" diyen Özgül, geçen yıl şişme çadır uygulaması da yaptıklarını hatırlatarak, "Türkiye'de ilk defa şişme çadır ile kan alma uygulaması yaptık. Bağış yapılan bu şişme çadır ile önemli hizmetler gerçekleştirdik" şeklinde konuştu. 
 
Geçen yıl yine bir ilçede bir günde en fazla kan alarak Türkiye rekoru kırdıklarını hatırlatan Özgül, "Bu yıl kan bağış otobüsü alarak, vatandaşların kan kullanımını daha rahat sağlayacağız. Geçen yıl Devlet Hastanesi'nin tüm kan ihtiyaçlarını üzerimize alarak, devlet hastanelerinin tüm kan ihtiyaçlarını karşıladık. Amacımız ilerleyen yıllarda Araştırma Hastanesi'nin de kan ihtiyaçlarını karşılamaktır" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız