SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedefimizi Zora Soktuk'

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A'da dün deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup olarak zirve yarışında yara alan Malatyaspor, ara vermeden bu hafta sonu oynayacağı Mardinspor maçının hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yardımcı antrenörler nezaretinde yapılan antrenmanda dünkü maçta ilk 11'de forma giyenler düz koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğer futbolcular topla çeşitli çalışmalar yaptı. Antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcuların moralinin bozuk olduğu gözlendi. Teknik Direktör İsmail Kartal, İstanbul'da olduğu için antrenmana katılmadı. Sakatlığı bulunan kaleci Bora ve çalışmaya katılmadı.

Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında iyi oynamadıklarını ve kaybettiklerini belirterek, "Kaybedilen sadece bir maç değil, hedefimizi de zora soktuk. 6 puan değerinde karşılaşma için üzgünüz. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Hedefimizden sapmadık ama zora soktuk" dedi.

Yönetimin İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyeti nedeniyle futbolculara ceza vereceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız