SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedeflediğimiz Takımı Kuracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:18:37
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, hedefleri doğrultusunda bir takım kurmaya çalıştıklarını ve 6 oyuncu daha alacaklarını söyledi. 
 
Transfer çalışmaları ve sezon hedefleri hakkında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, Malatya futboluna ve Malatya insanına yakışacak bir kadro oluşturmak amacıyla çalıştıklarını ifade etti. Her mevki için oyuncu arayışlarının devam ettiğine de değinen Özkan, "Transfer çalışmalarına devre arasında takımı devraldıktan sonraki süreçte başladık. Transfer çalışmaları sonradan gelişmedi. Son 7 aydır takip ettiğimiz, izleme hocamızı gönderdiğimiz ve irtibata geçtiğimiz futbolcuların 10 tanesini kadromuza kattık. 2 arkadaşımızla da ön görüşmemiz oldu. Bu arkadaşlarımızla her noktada anlaştık, birkaç pürüz kaldı. Bu pürüzleri halletmeye çalışıyoruz. Takımımız Perşembe günü Malatya’da ilk etap kamp çalışmalarına başlayacak. İnşallah o süreye kadarda 2-3 futbolcu daha kadromuza katmayı planlıyoruz. Ondan sonraki süreçte de bir iki mevkide eksiğimizi Malatya’daki kamp döneminin sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.
 
Özkan, transfer çalışmalarının uzun süredir sürdüğünü ve hazırladıkları listeye göre hareket ettiklerini belirterek, "İç transferde stoper mevkiinde oynayan 2 oyuncumuza süre verdik. Salı günü bu oyuncularımızla ilgili durumun netleşmesini bekliyoruz. Bunun yanında forvet hattında takviye yapacağız. 25-26 futbolcuyla lige başlayacağız. Şuanda 18 futbolcumuz var. Görünen 6 transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Ama bu işler kolay olmuyor ve süre istiyor. Transfer etmek istediğimiz futbolcular, takımı iddialı olduğunu bildiği için biraz daha avantajlıyız. Ama önemli olan bize katkı sağlayabilecek futbolcuları takıma kazandırmak. Bu doğrultuda da yaptığımız listeye göre hareket ediyoruz. Transferi son gün gelişen olaylara göre değerlendirmiyoruz. 2 ay önce hocamızla birlikte yaptığımız listenin doğrultusunda devam ediyoruz. Hedefimiz ilk 5’in içinde olabilecek bir takım oluşturmak. Malatya camiası da bu anlamda heyecanla takımı bekliyor. Şehirde de iyi bir hava oluştuğunu görüyoruz. Buda yükümüzün ne kadar ağır olduğunu bizlere hissettiriyor. İnşallah Malatya futboluna ve Malatya insanına layık olacak bir takım yapmaya çalışıyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız