SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedeflere Ulaşmanın Kaynağı'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:27:07
'Hedeflere Ulaşmanın Kaynağı'
A- A+ PAYLAŞ

12 Eylül 2015 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 5.Büyük Kongresi’ne ilişkin açıklama yapan Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Bu kongremiz, milletimizin ‘Yeni Türkiye’ yolculuğuna devam etmesinin kaynağı olacaktır” dedi.

Kahtalı, açıklamasında, “Aziz Milletimizin istiklal ve istikbalimiz için vereceği tarihi bir kararın arifesindeyiz. AK Parti ve AK Partililer, 14 yılın her gününü büyüme ve değişim isteyen bir ülkeye direnenlere karşı verilen haklı bir mücadeleyle geçirdi.” diyerek şunları belirtti:

“14 yılın içerisinde kritik yıllar, kritik günler - saatler, kritik zamanlar oldu. Bu kritik eşiklerin her biri vakarla, sağduyuyla, tecrübe ve birikimle, sağlam prensiplerle ve milletimizin desteği ile aşıldı.

Kurucu Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın 2002 seçimlerine sokulmamasından başlayan ve sonrasında AK Parti'yi siyasetin karanlık dehlizlerinde bırakmayı hedef alan tüm senaryolar zaman içinde birer birer çöktü.

Tüm dünya 14 yıl boyunca büyük bir hayranlıkla, ilgiyle ve takdirle bu büyük mücadeleyi ve bu mücadelenin neferlerini izlemiştir. Kurucu Lideri 10 Ağustos 2014 de ilk kez halkoyuyla seçilen Cumhurbaşkanı olan AK Parti, kendi içindeki nöbet değişimini de milletin ve tarihin beklediği sorumlulukla gerçekleştirmiştir.

AK Parti, 27 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşen 1. Olağanüstü Büyük Kongre'de Genel Başkanlığına Sayın Ahmet Davutoglu'nu getirerek birlik ve sorumluluk içinde siyasette devamlılık ve uyumun en güzel örneğini ortaya koymuştur.”

“AK Parti girdiği tüm seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran'da da Türkiye'nin 13 yıllık kazanımlarını koruyup büyük hedeflerine ulaşmayı milli iradeden onay alarak gerçekleştirmek için yola çıkmıştı.” diyen AKP Malatya İl Başkanı Kahtalı, büyük kongreye ilişkin yaptığı değerlendirmede daha sonra şunları vurguladı:

“Her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de Milli iradenin kararını tereddütsüz kabul eden AK Parti, gereğini süreç içerisinde yerine getirmiştir. Ülkemizi hükümetsiz bırakmamak adına yine yapıcı bir siyaset anlayışı ortaya koymuştur.

Geçen 3 aylık süre ve olaylar, ülkemizin 21. asrın başından itibaren diğer ülkelerden üstünlüğünün tek başına iktidar olduğu gerçeğini bir kez daha tüm açıklığıyla ortaya koymuştur. Bugün üzerinde ısrarla konuşulan siyasi istikrar ve ekonomik istikrarın kaynağı, özgüvenle attığımız tüm adımların kaynağı hep tek başına iktidar olmuştur. Yeniden tek başına iktidar, milletimizin gelecek ümidini yeşertecek, hedeflerimize güçlü adımlarla ulaşmamızı sağlayacaktır.

Coğrafyamızın ve topraklarımızın makûs talihini değiştirme kararlılığı olan ve bunu ispatlamış tek hareket AK Parti ve onun kadroları için 1 Kasım; anlamı, yüklendiği misyonu ve sorumluluğu açısından önemli bir tarihtir.

1 Kasım'a giden her dakika, her olay bizim ve milletimiz için anlamlıdır. Bu nedenle 1 Eylül 2014'de başlayan kongre sürecimiz ve bu esnada gerçekleşen mahalle, belde, ilçe ve il kongrelerimiz her noktada coşku, heyecan ve birliktelik içerisinde geçmiştir. 

Şimdi aynı anlayışla 5. Olağan Kongre sürecimizi ‘Olağan Büyük Kongremizle’ tamamlıyoruz...

Bu kongremiz Türkiye'nin demokratikleşme, kalkınma, ilerleme ve değerleriyle bütünleşme yolculuğuna, evrensel sorumluklarına ara vermeden, tüm hızıyla devam etmesinin kaynağı olacaktır.

Bu kongremiz, milletimizin Yeni Türkiye yolculuğuna devam etmesinin kaynağı olacaktır...

Bu kongremiz, 1 Kasım'da tek başına iktidarın ve ülkemizin hedeflerine ulaşmasının kaynağı olacaktır...

Bu kongremiz, kardeşliğimize halel getirmeye çalışanlara karşı milli iradenin güçlü sesinin kaynağı olacaktır...

Bu kongremiz, 2023, 2053 ve 2071'e selametle ulaşmamızın kaynağı olacaktır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız