SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedefleri Belirlemek Gerekiyor"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya İnönü Üniversitesi Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Topluluğu ile SASTEK tarafından ortaklaşa düzenlenen eğitimde üniversite öğrencilerine, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi hakkında bilgiler verildi.
 
İnönü Üniversitesi Kütüphane Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim çalışmasına; Toplam Kalite Yönetimi Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yücel, ELLA Danışmanlık Kurucuları Ela Mor ve Elanur İmer, SASTEK Akademi yöneticileri ile öğrenciler katıldı.
 
İnönü Üniversitesi Toplam Kalite Yönetimi Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yücel'in desteğiyle topluluk tarafından gerçekleştirilen eğitim çalışmasına konuşmacı olarak katılan SASTEK Akademi Yönetim Sistemleri Müdürü Murat Canbaz, ISO 9001 kalite yönetim sistemiyle ilgili öğrencilere detaylı bilgiler aktardı.
 
Canbaz, yaptığı konuşmada, "Müşteriden gelen şartları ve yasal şartları karşılamanın önemini tüm organizasyon çapında duyurmak gerekiyor. Kalite politikasını oluşturmalısınız. Bunun yanında kalite hedeflerini belirlemek gerekiyor" dedi.
 
Eğitim çalışması sonrası bir konuşma yapan İnönü Üniversitesi Toplam Kalite Yönetimi Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yücel, "Bu eğitimin amacı ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sisteminin temel kavramlarını, standartların prensiplerini, işletme için önemini, standart maddelerinin yorumlanarak sistem kurma ve uygulama çalışmalarına katkı sağlamaktır" diye konuştu. 
 
Öte yandan, eğitim çalışmasının ardından SASTEK Akademi Baş Denetçi Yönetim Sistemleri Müdürü Murat Canbaz'a TKY yönetimi kayısı takdim etti. Çalışma, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız