SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hedefleri Birinci Sıra

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:15:29
Hedefleri Birinci Sıra
A- A+ PAYLAŞ
 
44 Malatyaspor takımı ikinci yarı için hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın teknik direktörü Hakan Aydemir yaptığı değerlendirmede hedeflerinin ligi birinci sırada bitirmek olduğunu söyledi. 
 
Aydemir  konuşmasında,  "Lig başlangıcında hep neticelere göre hedeflerimizi belirleyeceğimizi söylemiştik. İlk yarı itibariyle de ligi ikinci sırada tamamladık. Oynadığımız futbol ve aldığımız puanlarla ligi nerede ve nasıl kovalayacağımız belli olmuştu. Hedefimiz ligi birinci sırada bitirmek. Eğer bu hedef olmazsa, ligi ikinci sırada bitirip, play off'lara katılmak istiyoruz. BAL Ligi'nde iyi bütçeye sahip ekipler var. Ligde özellikle belediye takımlarının bütçesi çok iyi. 44 Malatyaspor'da da yönetimimiz büyük bir özveriyle takıma her türlü katkıyı sağlıyor. Transfer anlamında birkaç eksik noktaya takviye istemiştik. Bu isteklerimiz yerine getirildi. Görüştüğümüz birkaç futbolcu daha var. Bunları da tamamlarsak, eksiklerimizi gidereceğiz. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlandık. 8 gün süren bir Mersin kampımız oldu. İyi bir çalışma dönemi geçirdik. Kamp sonrası da Malatya'da 2 hazırlık maçı oynadık. Eksiklerimizi de tamamlayarak, ikinci yarıya en iyi şekilde hazır olmak istiyoruz. Ligin ilk yarısında bütün takımlar eksiklerini gördü. Bütçe anlamında üst düzey takımlar grupta yer alıyor. Bütün takımlar kadrolarına takviye yaptı. İlk yarıda bütün takımlar ligde kendilerine yer edinme çerçevesinde uğraşıyordu. Ama şu an işte üst sıralarda yer alıp, ligin altına düşmemek için uğraşacak takımlar olacak. Her maç final maçı olacak ve büyük bir mücadeleye sahne olacak. İnşallah bizde grupta Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız