SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hedefleri Galibiyet

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:14:43
Hedefleri Galibiyet
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’da futbolcular seri galibiyetlere başlamayı hedefliyor. 

Takımın defans oyuncusu Ercan Ünal, Denizli Belediyespor karşılaşmasında alınan 3 puanın kendileri için büyük bir önem taşıdığını belirterek, bundan sonra seri galibiyetler almak istediklerini belirtti.

Ünal, lige iyi başlayamadıklarını ancak bundan sonra her şeyin daha güzel olacağını kaydederek, “Denizli Belediyespor’u yenerek ilk maçımızı kazandık. Stres ve baskı altındaydık. Oyundan çok bizim için önemli olan skordu. 3 puan bizim için büyük önem taşıyordu ve istediğimizi aldığımız için mutluyuz. Artık bundan sonra seriyi devam ettirmek istiyoruz. Ne kadar tecrübeli olursanız olun herkes büyük bir beklenti içerisinde. Şehrin, yönetimin, Malatya kamuoyunun bizden beklentisi var. İster istemez buda bizi etkiliyor. Lige iyi başlayamadık. Onun biraz sıkıntısı vardı. Ama aldığımız 3 puanla her şey daha iyi olacak” diye konuştu.

Kızılcahamamspor deplasmanından 3 puanla döneceklerine inandıklarını ifade eden tecrübeli oyuncu, “Hiçbir maç rahat olmayacak. Bu Denizli Belediyespor maçında da belli oldu. Önemli olan bizim sahaya takım oyununu en iyi şekilde yansıtıp, yavaş yavaş seriye bağlamamız gerekiyor. Üst tarafla puan farkını açmamalıyız. Bu haftada ligde 5’te 5 yapan Kızılcahamamspor ile karşılaşacağız. İnşallah oradan 3 puanla döneceğiz” dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve bu maraton sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarını kaydeden Ömer, “Lige sezon başında çok büyük hedeflerle başladık. Beklentilerin farkındayız. Ancak şimdiye kadar istediğimiz sonuçları alamamıştık. Bu hafta ilk 3 puanımızı Denizli Belediyespor karşısında aldık. İyi başlayamadık bunun farkındayız ama çok uzun bir süreç var. Şampiyonluk hemen öyle ilk haftalarda elde edilmiyor. Önümüzde 32 haftalık uzun bir maraton var. Biz bu maratonunu sonunda şampiyonluğu göreceğimize inanıyoruz. Bundan hiçbir kuşkumuz yok. Beklentilerin farkındayız. Buna sahada cevap vereceğiz” şeklinde konuştu.

Tecrübeli futbolcu, seri galibiyetler yakalamak istediklerini aktararak, şunları söyledi: 

“Kızılcahamamspor kimsenin beklemediği gibi 5’te 5 yapmış bir takım. Herkes bizden bekliyordu. Ama onlar rahatlar bir beklenti yok. Bizde büyük bir beklenti var ve rakipler bize daha farklı hazırlanıyor. Bir Kızılcahamamspor’a hazırlandıkları gibi bize hazırlanmıyorlar. Ama hiç fark etmez nasıl hazırlanırsa hazırlansınlar mademki büyük bir takımız, mademki tecrübeli oyunculardan kuruluyuz bunu aşmak zorundayız. En kısa zamanda seri yakalamamız gerekiyor. Buna başladık, Kızılcahamamspor maçıyla buna devam etmek istiyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız