SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hedefleri Öğrenciler!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Polisi, hedefleri öğrenciler olan sokak satıcılarına yönelik operasyonda uyarıcı ve uyuşturucu ele geçirdi. 3 şahıs gözaltına alındı.

UYUŞTURUCU TACİRLERi..
Emniyet Müdürlüğü'nden operasyonla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerince ilimiz genelinde okulları tehdit eden sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda;

Hakkında daha önceden uyuşturucu madde kaçakçılığı olmak üzere değişik suçlardan sabıkası bulunan bir şahsın başka bir şahıslarla birlikte İstanbul ilinden ilimize pazarlamak üzere Extaci isimli uyarıcı nitelikli hap ve kokain türevlerinden Crack isimli uyarıcı madde getireceklerinin öğrenilmesi üzerine 05.11.2006 tarihinde yapılan operasyonda;

44 AR 534 plaka sayılı aracın il merkezine doğru seyir halinde iken görevlilerimizce durdurulmuş, araç içerisindeki şahısların İstanbul ilinden uyarıcı nitelikli maddeleri getiren şahıslar olduğunun tespit edilmesi üzerine araç içerisindeki Ş.D.,C.D. ve M.Ç.T. isimli şahıslar yakalanmış, yapılan aramada ise;

76 adet açık yeşil renkli yüzey üzerinde Wolkswagen logolu, 87 adet pembe renkli yüzey üzerinde Kiraz logolu, 75 adet açık mavi renkli yüzey üzerinde Pi sayısı logolu olmak üzere Toplam 238 adet (ikiyüzotuzsekiz) adet Extacy hap ve 2 gram uyarıcı niteliği olan Kokain türevlerinden Crack isimli madde ele geçirilmiştir.

Şüpheliler hakkında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 06.11.2006 günü “Satmak maksadıyla Extacy hap ve Kokain türevlerinden Crack isimli madde bulundurmak ve nakletmek “ suçlarından adli makamlara sevk edilmiştir.

Okulları tehdit eden sokak satıcılarına yönelik yapılması gereken mücadelede, uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli maddelerin daha il merkezimize yayılmadan veya gençlerimize ulaşmadan yakalanmasının en önemli ve en geçerli yolu Malatya halkımızın Polisimize gerekli desteği vermesi ve bu mücadeleye katkıda bulunması ile yakından ilgilidir.

Uyuşturucu madde tacirlerine yönelik daha üst seviyede başarılı operasyonlar yapılabilmesi için Malatya halkımızın desteğine ve doğru ihbarlarına ihtiyaç duyulmakla birlikte bu tür konularda halkımızın duyarlı olarak herhangi bir bilgileri olması halinde 155 Polis İmdat – Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan 0422 322 31 12 numaralı telefon ile irtibat kurmaları, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin korunması ve bir insanlık suçu olarak kabul edilmiş olan uyuşturucu konusunda mücadelede en önemli adım olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız