SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hedefleri Şimdi Play-Off'ta Başarılı Olmak

0
Güncellendi - 2016-03-29 02:16:38
Hedefleri Şimdi Play-Off'ta Başarılı Olmak
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grubu 48 puanla lider tamamlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nde gözler Play-Off'a çevrildi.

Spor hayatına 2012-2013 sezonunda 2. Lig'de başlayan ancak 2014-2015 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Kadın Futbol Ligleri'nde yapılan düzenlemeyle geçtiğimiz sezon 3. Lig'de mücadele etmeye başlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü yeniden 2. Lige dönmenin hesaplarını yapıyor.

YARIM KALAN İŞİ TAMAMLAMAK İSTİYORLAR

Geride kalan sezonda 7. grubu 24 puanla ikinci sırada tamamlayan ve Play-Off'larda mücadele etme hakkını kazanan mavi kırmızılılar, ilk maçında Kavak Meydanspor'u 2-1 yenmiş ve bir üst tura yükselmişti. 2. Aşama maçında Bingöl'de Van Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilen mavi kırmızılılar, 2. Lig hedefini gerçekleştirememişti.

Bu sezona 2. Lig hedefiyle başlayan ve iyi bir kadro oluşturan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, geçen sezon yarım kalan işi bu sezon tamamlayıp, sezonu mutlu sonla tamamlamak istiyor. Lige güçlü bir kadroyla başlayan mavi kırmızılılar, bu sezon mücadele ettiği 7. Grubu 48 puanla zirvede tamamladı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligde 18 hafta sonunda 16 galibiyet, 2'de mağlubiyet aldı. 18 haftada 82 gol kaydeden Malatya ekibi, kalesinde ise 15 gol gördü.

"2. LİGE HAZIRIZ"

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, kendileri adına iyi bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Sezona iddialı başladık ve iyi gidiyoruz. Takım olarak 2. Lige hazırız" dedi.

Çelebi, ligde normal sezonun sona erdiğini, aynı performansı Play-Off maçlarında da sergilemek istediklerini kaydetti.

Teknik heyet ve futbolculara ortaya koydukları performanstan dolayı teşekkür eden Çelebi, "Bizim için lig bitti. Takım olarak iyi bir performans sergilediğimize inanıyorum. Şimdi önümüzde Play-Off karşılaşmaları var. Hedefimiz 2. Lig ve bu hedefe emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

"HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"

Çelebi, Malatya bayan futbolunu daha  ileriye taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Sezona iyi bir yapılanmayla başladıklarını ve iyi bir gidişatlarının olduğunu kaydeden Çelebi, "Takım olarak ilk hedefimizi gerçekleştirdik. Ligi 48 puanla zirvede tamamladık ve Play-Off maçları için iyi bir avantaj elde ettik. Tabi bundan sonraki karşılaşmalar daha zorlu geçecek. Ama biz takım olarak hazırız" diye konuştu.

Çelebi, kendilerine verilen desteği boşa çıkarmayacaklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Sezon başı bazı sıkıntılar yaşadık. Zorlu bir süreçten geçtik ama hiçbir zaman hedefimizden kopmadık. Ligin ilerleyen haftalarında destekler gelmeye başladı. Bu desteklere ne kadar layık olduğumuzu da en iyi şekilde gösterdik. Bu noktada bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Şimdi önümüzde daha da zorlu bir süreç var. Biz bu süreci hep birlikte atlatıp, Mutlu sona ulaşacağız. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. İnşallah bu desteklerle sezonu hedeflediğimiz gibi tamamlayacağız."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

aa

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız