SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hedefleri Süper Lig

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:25:05
Hedefleri Süper Lig
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, grubunda birinci olarak Süper Lig Play-Off müsabakalarında yarışma hakkını kazandı. Turuncu yeşilliler, Play-Off'tada başarılı olup, Süper Lige çıkmak istiyor.

Güreş Takımı Baş Antrenörü Hasan Özdemir, 1. Lig'de 4 hafta boyunca Malatya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi. Sporcuların iyi bir mücadele ortaya koyduklarını dile getiren Özdemir, Play-Off müsabakalarını da kayıpsız atlatarak, Süper Lige çıkmak istediklerini ifade etti.

Özdemir, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman'ın destekleriyle hedeflerine ulaşacaklarını da sözlerine ekledi.

Takım kaptanı Ali Burak Toy ise, takım olarak Süper Ligi çok istediklerini belirterek, Play-Off'larda iyi mücadele edip, hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı'nın da yer aldığı Süper Lig Play-Off Final Grubu'nda yer alan takımlar şöyle: Yozgat Belediyespor,  Çankırı Yarenspor, Niğdespor, Burdurspor, Adana Büyükşehir Belediyespor.

Takımda yer alan sporcular ise şöyle:

54 kilogramda Hüseyin Binektaş

59 kilogramda Oğuzhan Elmas ve Bahadır Talip Toy

66 kilogramda Ali Burak Toy ve Ömer Toy

71 kilogramda Adem Atmaca ve Ali Daştan

75 kilogramda Önder Aktaş

80 kilogramda Yalçın Altun

85 kilogramda Fikret Dağdeviren

96 kilogramda Ramazan Sarı

130 kilogramda Abdulkadir Çebi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız