SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Hedeflerimiz Aynı'

A- A+ PAYLAŞ

Teknik kadrosunu belirledikten sonra transfer çalışmalarına başlayan Malatyaspor, ilk olarak Kasımpaşaspor takımından Gökhan Caba ile anlaştı. Malatyaspor Genel Koordinatörü Süleyman Tekgül, yapılan görüşmeler sonucu geçen sezon Süper Ligde Kasımpaşaspor formasını giyen stoper Gökhan ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Tekgül, transferler sonuçlandıkça kamuoyunun haberdar edileceğini sözlerine ekledi.

13 Eylül 1982 İstanbul doğumlu Gökhan Caba, Bakırköyspor altyapısında futbola başladı. Burada profesyonelliğe geçiş yapan genç oyuncu, bugüne kadar 2 kupa, 10 Süper Lig, 88 TFF 3. Lig, 42 TFF 2. Lig, 34 Bank Asya 1. Lig ve 14 2. Lig maçında oynadı.

AÇIKLAMASI..
Malatyaspor’un yeni transferi Gökhan Caba, Malatyaspor resmi Internet sitesine yaptığı açıklamada, Malatyaspor’a gelmekten dolayı memnun olduğunu belirterek “şahsi hedefinin şampiyonluk olduğunu” duyurdu.

Caba, Malatyaspor Teknik Direktörlüğüne getirilen Kadir Özcan ile daha önce çalıştığını anımsatarak “Malatyaspor, Kadir Hocanın da tavsiyesiyle sağ olsun benimle ilgilendi. Kadir Hoca, meziyetlerimi, yeteneklerimi, kişiliğimi tanıyan birisi. Benim de insani olarak onunla ilişkilerim iyi. Malatyaspor Kulübü isteği doğrultusunda teklif getirdi, bu teklifi değerlendirdik. Bu teklifi, şahsi hedeflerime uygun düştüğü mantığıyla, olumlu karşıladım. İnşallah 2 taraf için iyi bir başlangıç olur. Ben şahsen Malatyaspor’da şampiyonluk hedefliyorum. Kulüp de bunu düşünüyor. İnşallah takımı layık olduğu yere çıkarırız” dedi.

Malatya’ya oyuncu olarak daha önce geldiğini ve ayrıca tanıdığı insanlar vasıtasıyla şehirden bilgi sahibi olduğunu anlatan Gökhan Caba “Bizler profesyonel insanlarız, bu işten para kazanıyoruz. Bunun karşılığını o camiaya en iyi şekilde vermek zorundayız. Onun için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

Malatyaspor’un geçen sezon kadrosunda yer alan Deniz Aydoğan ve Serdar Samatyalı ile başka takımlarda birlikte oynadığını belirten Caba “Malatyaspor’a gelenler olur, gidenler olacaktır. Ama biz mevcut kadroyla işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız” dedi.

Halen Bodrum’da tatil yapan genç oyuncu, transferinin hem kendisine hem Malatyaspor’a hayırlı-uğurlu olması temennisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız