SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hediyeler 'Fişle' Geldi..

A- A+ PAYLAŞ

Vergi Dairesi Başkanlığı'nın "Ülkemi seviyorum, belgemi alıyorum” kampanyası’nda fiş toplayarak çekilişe katılan ve hediye kazanan öğrencilere ödülleri düzenlenen bir törenle verildi.

Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, Vergi Dairesi Salonu’nda düzenlenen hediyelerin dağıtımı törenindeki konuşmasında 1 Ekim - 31 Aralık 2007 tarihleri arasında topladıkları 100 adet fiş ile "Ülkemi seviyorum, belgemi alıyorum” kampanyasına katılanlardan Ankara'da çekilen kura sonunda, 18 öğrencinin hediye almaya hak kazandığını belirtti. Özkök, kampanyanın amacının öğrencilerin daha bilinçli mükellef ve tüketici olmalarını sağlama olduğunu , bu kampanyanın Bakanlık tarafından devam ettirileceğini söyledi.

Daha sonra, bir öğrenciye diz üstü, 2 öğrenciye masa üstü bilgisayar, 10 öğrenciye bisiklet ve 5 öğrenciye de dijital fotoğraf makinesi hediyeleri, Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, Grup Müdürü Ahmet Tecimen, Grup Müdürü Mahmut Polat, Fırat Vergi Dairesi Müdürü Kenan Arpacı, Beydağı Vergi Dairesi Müdürü Güner Başar Atabay, İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Üstündağ, Denetim Büro Başkanı Fatih Güven, Denetim Koordinasyon Müdürü Eftal Çekim, Vergi Uygulamaları Müdür Vekili Necla Topal ve İnsan Kaynakları Müdür Vekili Zihni Ayhan tarafından verildi.

Hediye alan öğrencilerin isimleri ve okulları şöyle :

* Dizüstü Bilgisayar
Muhammet Zülfü Çelik - Barbaros İlköğretim Okulu

* Masaüstü Bilgisayar
Ebru Han - Selçuk İlköğretim Okulu
Y. Emre Alkan - Atatürk İlköğretim Okulu

* Dijital Fotoğraf Makinesi
Büşra Damla Mataracı - Yeşilyurt Atatürk İlköğretim Okulu
Tarık Güleç - Hacı İbrahim Işık İlköğretim Okulu
Mehmet Can Karahan - Battalgazi Şehit Erdal Alpkılıç İlköğretim Okulu
Mustafa Budak-Özel İdare İlköğretim Okulu
Ebru Yücetaş - Melikşah İlköğretim Okulu

* Bisiklet
Ahmet Emre Kaya-2.Hasan Varol İlköğretim Okulu
Adalet Karataştan - Özel İdare İlköğretim Okulu
Esma Atalay- Yeşilyurt M.Şahin Balarısı İlköğretim Okulu
Buket Takmaz -Hidayet İlköğretim Okulu
Cihat Arpacı - Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu
Fatih Miraç Polat - TOKİ İlköğretim Okulu
Reyhan Kayan - Topsögüt İlköğretim Okulu
Senanur Kurak- Türkiyem İlköğretim Okulu
Ahmet Tunahan Ünal - Hidayet İlköğretim Okulu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız