SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hediyeleri Dağıttı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:49:25
Hediyeleri Dağıttı
A- A+ PAYLAŞ

Şarkıcı Tarık Mengüç, Malatya’daki Miad Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocukları ziyaret ederek, konserde toplanan hediyeleri dağıttı. 

Malatya Valiliği Engelliler Konseyi Genel Sekreterliği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Miad Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdu yararına Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen konserde 11 LCD televizyon, salon takımları, beyaz eşya ve halı bağışında bulunuldu. Miad Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret eden şarkıcı Tarık Mengüç, toplanan hediyeleri çocuklara teslim etti. Hediyeleri çocuklara getirmenin mutluğunu yaşadığını dile getiren Tarık Mengüç “Ben çok zorluklar yaşadım. Evimizde yiyeceğimiz bir lokma ekmeğimizin olmadığı günler çok oldu. Üzerime giyinebileceğim ikinci bir kıyafetim yoktu. Şarkıcı olacağım dedim, çalıştım, azmettim, kendime inandım ve başardım. Hiçbir şey birden olmaz, çok çalışmanız gerekir. Her şeyden önce iyi bir eğitim almanız gerekiyor. Onun için derslerinize iyi çalışın. Sonra olmak istediğiniz yerde en güzel şekilde bulunursunuz” dedi.

Çocukları daha sık ziyaret edeceğini söyleyen Mengüç, çocuklara ilkbaharda piknik sözü verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız