SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hediyesini MABESEM'de Yapıyor

0
Güncellendi - 2016-07-29 01:28:20
Hediyesini MABESEM'de Yapıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Sanat Galerisi’ndeki kurslar her yaştan vatandaşın ilgi odağı oluyor. 76 yaşındaki Müzeyyen Şanlı, kağıt rölyef atölyesinde yaptığı tabloları gittiği misafirliklerde hediye olarak sunuyor.

Sanat Galerisi bünyesinde MABESEM Merkez Şubesi olarak hizmet veren Sanat Merkezi, Malatya’nın kültür-sanat hayatında önemli bir yer tuttu. 35 branşta açılan 100'e yakın kursa katılan binlerce vatandaştan biri Müzeyyen Şanlı. 5 yıldır Sanat Merkezindeki kursları takip eden Şanlı, son olarak kağıt rölyef kursuna katılarak başarı belgesi de almaya hak kazanmış.

Emeği geçenlere teşekkür

1940 doğumlu Müzeyyen Şanlı, “Çocuklar büyüyüp gittikten sonra yalnız kalınca kendime bir uğraşı olarak geldim burada uğraşıyorum. Ortam da hoşumuza gidiyor” dedi. “Ben yaşlıyım ama gençlerin seviyesine inebiliyorum” diyen Şanlı, “Kendimi avutmak için, eğlenmek için hobi olarak seve seve kağıt rölyef yapıyorum. Belki 40 civarında tablo yaptım. Hep hediye verdim herkese. Gittiğim yere boş gitmiyorum. Can sıkıntımızı gideriyoruz. Hocamız da sağolsun çok ilgileniyor. Bu hizmetin sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

Pano06

p7

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız