SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da 37 Km'lik Bölüm Tamam

0
Güncellendi - 2017-08-08 20:25:32
Hekimhan'da 37 Km'lik Bölüm Tamam
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Hekimhan ilçesinde 8,3 milyon maliyetinde olan 79 kilometrelik kanalizasyon altyapı çalışmasının 37 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Malatya’nın tamamında sağlam projelerini hayata geçirerek sağlam altyapı inşa eden MASKİ Genel Müdürlüğü’nün kanalizasyon altyapı çalışmalarında son durağı Hekimhan oldu. İlçedeki kanalizasyon sorununa çözüm getirerek çevreci bir tutum sergilediklerini belirten Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir: “ Malatya’nın merkez ve tüm ilçelerini sağlam ve sorunsuz altyapı ile buluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Hekimhan ilçelerimizin kanalizasyon altyapısını güvencemiz altına alıyoruz” diye konuştu.

Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir, “Hekimhan İlçemizde maliyeti 8,3 milyon TL olan 79 kilometrelik kanalizasyon altyapı çalışmasının 37 kilometrelik kısmını tamamladık. Şehrimizin ilçe ve mahallelerinde altyapı ağımızı güçlendiriyoruz. Kanalizasyon altyapı ağımızı yenilerek insan sağlığını ve çevre temizliğini ön planda tutuyoruz. Hekimhan İlçemizde ve Malatya genelinde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. “ dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • celal (6 yıl önce)
    maski kanalizasyon altyapısını yarım yamalak yapmaya çalışıyor burnumuzdan getirip bitireceksiniz camı kapıyı açmadan bu sıcakta oturup yatıyoruz rezillik bitmedi.bari bagyolu mahallesi budaklı mahallesindeki şebeke suyu ile bahçe sulayan kaçak suları tespit edin ki hekimhan merkeze su yetişsin kaçak sulara hiç müdahale etmediniz kontrol etmediniz millet susuzluktan perişan ama su nelerele akıyor bakan yok .neden peki millet hem perişan hem önlem alınmıyor .söylüyorum bagyolu köprüden zurbahanın dibine kadar kaçak su tespiti yapılsın bizde çarşıda rezillik çekmeyelim.merkezde evimizin suyu aksın.kimse siyasi algılamasın kaç komşum geldi yıllık izine perişan oldu biz hep burda yaşıyoruz hep rezillik çekiyoruz yeter artık maski müdürü çalışanları merkez muhtarları vatandaşı magdur etmesin
    0
    0
    Yanıtla