SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan Belediye Yarı Finalde

A- A+ PAYLAŞ

2008-2009 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Ligi'ne Yükselme 1. Grup Müsabakaları Van'da başladı. Hekimhan Belediyespor, rakibini yendi ve yarı finale yükseldi.

TFF 3. Lig'e Yükselme 1. Grup Müsabakaları bugün Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda Kars Kağızmanspor ile Yeni Iğdırspor, 75. Yıl Gençlik Stadyumu'nda ise Malatya Hekimhan Belediyespor ile Silopispor arasında oynanan maçlarla start aldı. 8 takımın mücadele ettiği ve 2 grup halinde oynanan maçlar sonrası 4 takım yarı finale yükseldi.

Müsabakaların sonucu:

Kars Kağızmanspor: 0 Yeni Iğdırspor: 1,
Malatya Hekimhan Belediyespor: 2 Silopispor: 0,
Bitlis Tatvanspor: 3 Siirt Gençlerbiliği: 8
Yüksekovaspor: 4 Ağrı04Spor: 2.

Bu skorlar sonucunda Yeni Iğdırspor, Malatya Hekimhan Belediyespor, Siirt Gençlerbiliği ve Yüksekovaspor yarı finale yükselen takımlar oldu.

Yarı finalde Yeni Iğdırspor Siirt Gençlerbirliği ile Malatya Hekimhan Belediyespor Yüksekovaspor ile karşı karşıya gelecek.

Bu arada maçların ilk yarısında sağlık ekiplerinin olmaması spor camiasından tepki aldı. Müsabaka esnasında sakatlanan sporcular, arkadaşları tarafından tedavi edilerek saha kenarına götürüldüler. Müsabakaların ikinci yarısında aynı anda 2 sahada oynanan maçlara 1 ambulans gönderilerek sakatlanan futbolculara müdahale edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız