SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan Belediyesi'nden Semt Kütüphanesi

0
Güncellendi - 2017-07-15 02:04:49
Hekimhan Belediyesi'nden Semt Kütüphanesi
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Belediyesi ve DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca “Okuma Kültürünü Geliştirme” projesi kapsamında Hekimhan belediyesine ait Yeni mahallede atıl durumda bulunan otelin yerine Semt Kütüphanesi açıldı.

Programda konuşma yapan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları; "İnsan unsurunun gerekli bilgi ve donanıma sahip olmadığı, ahlaki ve manevi değerlere sahip olmadığı bir yerde sadece ekonomik yatırımlara değil, ilime ve bilime de yatırım yapılmalıdır. Ahlaki olarak kendisini geliştirmemiş, ailesine, küçüklerine, büyüklerine, topluma ve devletine vazifesi olmayan bir insanın hangi ilimden ve hangi eğitimle donanırsa donansın kimseye bir faydası olmaz. İşte bu insanlarımızı, çocuklarımızı ve gençlerimizi bahsettiğimiz noktaya getirebilmek için bu tip yerlere ihtiyacımız var.

Son derece modern bir şekilde donattığımız kütüphanemizde 7 bilgisayar, 11 tablet, bin basılı, 5 bin elektronik, 2 bin de sesli kitap bulunuyor. Ferah ders çalışma üniteleri, kitap kafe, bilgisayar odası, oyun odasının da yer aldığı kütüphanemizde 10 adet güncel dergi ile gazeteler de yer alacak. Tek kattan oluşan, üyelik sistemi ile hizmet verecek olan kütüphanemiz toplam 100 metrekare büyüklüğüne sahip. Burada hem kütüphane hem de etüt imkanını bir arada sunacağız. Açılışını yaptığımız kütüphanemizin hemşerilerimize okuma alışkanlığı kazandıracağını ümit ediyoruz” dedi.

Açılış programına Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğuları, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Volkan Güler, Belediye Başkan Vekili Emin Kılıçaslan ve Başkan Yardımcısı Murat Karayazıcı, İlçe Müftüsü Necmi Ünsal, SGK Müdürü Sadık Korkmaz, CHP ilçe Başkanı Kadir Sarıbaş katıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız