SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan Destek Bekliyor

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Kaymakamlığı tarafından ilçedeki okulların ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan "Hekimhan Eğitime Destek Kampanyası" ilgi bekliyor.

Hekimhan Kaymakamlığı'nın Temmuz 2008'de başlattığı 'Hekimhan Eğitime Destek Kampanyası" kapsamında ilçe merkezinde ve bağlı köylerdeki okulların ihtiyaçları çıkartılarak, kaymakamlığa ait sitede yayınlanarak hayırsever vatandaşların ilgisine sunuldu.

Kampanya kapsamında Sakarya İlköğretim Okulu, Y.Selimli İlköğretim Okulu, 75.Yıl İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, Söğüt İlköğretim Okulu, İmam Hatip Lisesi, Hasançelebi İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Cecimli İlköğretim Okulu, Kurşunlu İlköğretim Okulu ve Kocaözü İlköğretim Okulu'nun bazı ihtiyaçları giderildi.

Kampanyaya destek veren Hekimhanlı olan Fransa Rouen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cafer Özkul'un Kocaözü İlköğretim Okulu'nun laboratuarı için destek sağladığı öğrenildi.

Hekimhanlı olan Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'in de bir okulun ihtiyacını giderilmesi için yardımda bulunacağı öğrenildi.

"Hekimhan Eğitime Destek Kampanyası" kapsamında halen Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Güzelyurt İlköğretim Okulu, Sakarya İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, , 75.Yıl İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, Hsaançelebi İlköğretim Okulu, A. Kirmanlı İlköğretim Okulu, Gelengeç Dereevler İlköğretim Okulu, Yukarı Kocaözü İlköğretim Okulu, Aşağı Saz İlköğretim Okulu, Balıklaya İlköğretim Okulu, Basak İlköğretim Okulu, Delihasanyurdu İlköğretim Okulu, Taşoluk İlköğretim Okulu, Yeşilpınar İlköğretim Okulu, Molla İbrahim Köyü İlköğretim Okulu, Güzelyurt Çemre İlköğretim Okulu, Cecimli İlköğretim Okulu, Kurşunlu İlköğretim Okulu, Aşağı Güzelyurt İlköğretim Okulu, Güvenç İlköğretim Okulu, Şehit Onbaşı Münir Kılıç İlköğretim Okulu, Hekimhan Lisesi,. İmam Hatip Lisesi, Hekimhan ATL ve METEM, Hasançelebi Lisesi, yardım severlerin vereceği desteklerle ihtiyaçlarını gidermeyi beklediği kaydedildi.

Okulların büyük bir kısmının onarım, boya, badana, kapı, pencere ve malzeme eksikliği ihtiyacı bulunduğu belirtildi.
Hekimhanlı işadamı ve bürokratların, kaymakamlığın sürdürdüğü kampanyaya desteklerini arttırmaları bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız