SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan Esnafı Seçimini Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:37:46
Hekimhan Esnafı Seçimini Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Hekimhan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurulları yapıldı. Genel kurullarda oda başkanlıklarına mevcut başkanlar yeniden seçildi. 

Hekimhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Hekimhan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının genel kurullarına Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Mahrukatçılar Odası Başkanı Orhan Özbek, Elektrikçiler Odası Başkanı Hüseyin Baştürk, Kahveciler Odası Başkanı Hacı Karanfil ve Manifaturacılar Odası Başkanı Mehmet Özpolat ile esnaflar katıldılar.

Hekimhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulunda başkanlığa yeniden Kaya Günay seçilirken, yönetim kuruluna da Cengiz Oktay, Tarık Koca, İsmail Zengin, Necati Dirier, Gürdal Ulaş ve Aytekin İzci seçilirken, Denetim Kurulu’na da Erkan Dereli, Özdemir Bebek ve Ramazan Parmaksız getirildi.

Hekimhan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurulunda ise Başkanlığa İbrahim Kılıç seçilirken yönetim kuruluna şu isimler seçildi; Gökhan Aydıner, Salim Koç, Bayram Özgül, Erdal Koç, Mehmet Ali Aslan ve Ali Kaya. Denetim Kurulu’na ise Baki Arıbalı, Ali Yusuf Özgül ve Kazım İydir getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız