SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan Festivale Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:44:31
Hekimhan Festivale Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ
 
Bu yıl 4.sü düzenlenen Hekimhan Ceviz, Maden ve Kültür Festivali 24 Ağustos’da başlıyor. 3 gün sürecek olan festivale CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da katılacak.
 
Festival kapsamında Cuma günü ilçede düzenlenecek olan Ceviz Sempozyumuna İnönü Üniversitesi’nden öğretim üyeleri konuşmacı olarak katılacak. 25 Ağustos Cumartesi günü ise Festivalin resmi açılış töreni gerçekleştirilecek ve bir çok etkinlik start alacak. Cumartesi günü Halk Oyunları Yarışması, Yöresel Yemek Yarışması ile akşam halk konseri düzenlenecek. Konserde CHP Milletvekili ve sanatçı Sebahat Akkiraz’da sahne alacak.
   
KILIÇDAROĞLU’DA KATILACAK
 
4. Ceviz,Maden ve Kültür Festivalinin bu yılki önemli konuğu CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olacak. 25 Ağustos Cumartesi günü uçakla 15.30’da Elazığ’a inecek olan Kılıçdaroğlu oradan karayolu ile Malatya’ya gelecek. İlk olarak CHP İl teşkilatını ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu burada partililerle bir araya gelecek.
      
Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra 18.00’de Hekimhan ilçesine geçecek ve burada yapımı devam eden Meslek Yüksek Okulu inşaatında incelemelerde bulunacak. Oradan da Hasan Çelebi Beldesine geçecek olan Kılıçdaroğlu belediye başkanı Mehmet Şerif Yıldırım’ı ziyaret edip halkla sohbet edecek. Güzelyurt Beldesi’ni de ziyaret edecek olan CHP Liderinin son olarak 20.00’de Hekimhan ilçe merkezindeki festivale katılacak. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız