SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan Festivali Hafta Sonu

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:36:28
Hekimhan Festivali Hafta Sonu
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan'da bu yıl 5'incisi düzenlenen Ceviz, Maden ve Kültür Festivali 24-25 Ağustos günlerinde gerekleştirilecek.

Hekimhan Belediyesi’nin organize ettiği Ceviz, Maden ve Kültür Festivali ile ilgili açıklama yapan  ilçe Belediye Başkanı Mehmet Sait Özoğlu, “İlçemizin kültür ve doğa güzelliğini göz önünde bulundurarak festival hazırlıklarımızı yaptık. 24-25 Ağustos günlerinde 2 gün süreyle yapılacak olan festivalimiz ilçe merkezindeki Sakarya İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilecek.  Festivalde Ali Kızıltuğ, Cankat Erdoğan, Kenan Şahbudak, Özlem Büyük ve Haluk Levent gibi sanatçılarımız sahne alacaktır. Halk oyunları ve ceviz yarışması yapılacaktır. Festivalde ilkkez yöresel kıyafetlerle defile  gerçekleştirilecektir. Tüm Malatyalıları festivalimize davet ediyorum” dedi. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız