SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan Günleri Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:55:37
Hekimhan Günleri Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Milletvekili Cemal Akın ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, Hekimhan ilçesinin tanıtım günleri programını ziyaret etti. 
 
Malatya Park AVM tarafından organize edilip üç gün süren Hekimhan tanıtım günleri programını ziyaret edip sergiyi gezen AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, ilçelerin geleneksel el sanatları ile göreneksel oyunlarının böyle günlerde sergilenip yeni nesillere aktarılmasınını önemli olduğunu söyledi. Akın, Hekimhan tanıtım günleri programı ile geçmişten geleceğe köprü oluşturulduğunu da vurguladı. 
 
Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik de, doğduğu ilçe olan Hekimhan'ın tanıtılmasına katkıda bulunan ve böyle organizeyi yapanlara teşekkür etti. 
 
SONA ERDİ..
Malatya'da düzenlenen "Hekimhan Günleri" tanıtım programı sona erdi.
 
Malatya Park AVM tarafından organize edilen "Hekimhan Günleri" programı çerçevesinde sergi açıldı, şiir dinletisi düzenlendi, konser verildi, kitap imzalandı, Hekimhan'ın ürünleri sergilendi. Tanıtım günlerine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. 
 
Hekimhan İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Dilek, "Aldığımız bilgiye göre Malatya'nın ilçeler arasında en çok rağbet gören ilçenin Hekimhan olduğunu duyduk. Amacına ulaşan bir etkinlik oldu. Etkinlikte mahalli sanatçılarımız da sahne aldı. Hekimhan'ın kültürünü, gelenek ve göreneklerini Malatya ile bütünleştirdik. Bu yönde de başarıya ulaştığımızı sanıyorum" dedi. 
 
İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Asım Avcı ise, "İyi bir organizasyon oldu. Hekimhan için iyi bir tanıtım oldu. Gerçekten büyük bir ilgi gördük. Herkes tarafından çok beğenildi" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız