SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hekimhan Hizmete Susamış"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:43:05
A- A+ PAYLAŞ

AKP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz, hizmete susayan Hekimhan’a en güzel hizmetleri getireceklerini söyledi. 

Seçim çalışmalarını sürdüren Kemal Deniz, Girmana Beldesini ziyaret etti. Girmana’da büyük bir coşkuyla karşılanan Deniz, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. 

AKP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz, Hekimhan’a en güzel hizmeti getireceklerini ifade ederek, “Hekimhan’lı hizmete susamış. Herkes AK Parti’nin çevresinde kenetlenmiş durumda. Hekimhan, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra AK belediyecilikle tanışacak” dedi.

Girmana Belediye Başkanı Kaya Akgül ise, “Önümüzde bir süreç var. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Hekimhan’a AK Parti Belediyecilik hizmetleri gelecektir. El ele, gönül gönüle verip bu seçimlerden zaferle çıkacağız” diye konuştu. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız