SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan Platformu Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da 4. Hekimhan Platformu toplantısı gerçekleştirildi. 3 Milletvekilinin yanı sıra bazı belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda, ilçenin sorunları ve gelişimini sağlayacak projeler konuşuldu.

Toplantıya ilişkin olarak, platformun yayınladığı basın bülteni şöyle:

"Hekimhan’ın sorunlarını dile getirmek, bu sorunlara yetkililerle birlikte çözüm aramak ve insanımızın yaşam kalitesini ülke standartlarına yükseltecek projeler geliştirmek amacıyla Ankara da 4. Hekimhan Platformu gerçekleştirildi.
          
Saat 09:00 ‘ da Sürmeli Hotel&Resort da yapılan Hekimhan Platformuna Milletvekillerimiz Öznur ÇALIK,  Veli AĞBABA,   İhsan BARUTÇU, Kaymakamımız Nurettin DAYAN, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Sait ÖZOĞLU, Kocaözü Belediye Başkanı Gani KARACA,  Girmana Belediye Başkanı Kaya AKGÜL, Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi MİLLİOĞULLARI, Avrupa Hekimhanlılar Derneği Başkanı Ali ERCAN, Hekimhan Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer DİLEK, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı İhsan SARITAŞ, Serbest Muhasebeci Adil AĞCAN,  Sivil toplum örğütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
         
Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Açılış konuşmalarıyla devam eden programda Hekimhan’ın sorunlarına, sorunların çözümlerine ve Hekimhan ‘ı geleceğe taşıyacak önemli projelere yer verildi.
          
Prof. Dr. Seyit Mehmet ŞEN tarafından Ceviz ve Cevizcilik, 19 Mayıs Üniversitesinden Prof.Dr.  Muzaffer  ÇELEBİ tarafından Organik Hayvancılık, önemi ve İlçemizde yaygınlaştırılması, Orman-Köy İlişkileri Genel Müdürü Prof.Dr. Mustafa Kemal YALINKILIÇ tarafından Çevre Bilinci ve doğal yaşam konuları ile ilgili bilgi verildi.
          
Programda Kaymakamımız Nurettin DAYAN yaptığı konuşmada;  Hekimhan’ın ve Hekimhanlının sorunlarını çözmede hep birlikte hareket edeceklerini, yapılan projelere yenilerini ekleyerek sorunların aşılmasında hız kazanacağımızı söyledi. Ayrıca temiz köy projesi, Hayvancılık için hayvan sulaklarının yapılması ve öğrencilere çevre bilinci kazandırılması konularında çalışmalar yapılacağını belirtti.4.Hekimhan Platformuna emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. 
        
Hekimhanlı Sanatçımız Kaya KUZUCU’nun verdiği konserle devam eden programda dinleyicilerin görüşleri ve önerileri de değerlendirildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız