SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'a 33,5 Milyonluk Alt Yapı

0
Güncellendi - 2017-10-11 01:52:04
Hekimhan'a 33,5 Milyonluk Alt Yapı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Hekimhan İlçesi genelinde maliyeti 33,5 milyon TL olan 328 kilometrelik altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor.

“11 İlçe İçinde En Büyük Yatırımı Hekimhan’a Yapıyoruz”

Malatya merkez ve ilçelerinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmaları yaptıklarını ifade eden Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir, “Hekimhan İlçesi genelinde 33,5 milyon TL değerindeki dev altyapı yatırımı yapıyoruz. İlçemizin altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırmak için ilçe genelinde 328 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. 11 ilçe içinde en büyük yatırımı Hekimhan ilçemize yapıyoruz.” dedi.

“50 Yıllık Altyapı Sorununu Çözüyoruz”

Hekimhan ilçesi genelinde altyapı yatırımları gerçekleştiren MASKİ Genel Müdürlüğü 7,8 milyon TL değerindeki 111 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamlayarak Hekimhan İlçesi’ni sağlam altyapıya kavuşturuyor. Ayrıca DAP kapsamında maliyeti 2,3 TL olan 21 kilometrelik sulama kanalı inşasını tamamlandı. 3 yılda kurumsallaşmasını tamamlamış büyük bir kurum olmanın verdiği sorumlulukla çalıştıklarını belirten Özdemir, “Hekimhan İlçemizin 50 yıllık altyapı sorununu çözmek için 20,1 milyon TL değerinde 176 kilometrelik altyapı çalışmalarına devam ediyoruz. Yatırımlarımızın tamamlanmasıyla birlikte Hekimhan İlçe merkezimiz sağlam altyapıya kavuşacak. Malatya merkez ve Hekimhan İlçesi genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hedefimiz Malatya’nın tamamını sağlam altyapıya kavuşturmak ve gelecek nesillere yaşanılabilir bir şehir bırakmak. Özveriyle 7 gün 24 saat çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mehmet demir (6 yıl önce)
    Maski yolları kazık alt yapı yaptı hekimhanın girişinde HEKİMHAN BELEDİYESİ çalışıyor şimdi mi aklına gelmiş belediyenin çalışıyor olması güzelim ilçeyi rezil ettiniz insan bir çivi çakmaz mı
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (6 yıl önce)
    ÇAMURLU NE ALEMDE? Belediyeler tam gaz en uzak ilçelerin ücra köylerine altyapı götürüyor. Bravo. Merkezde ve Valiliğe sadece 5 km, Battalgazi Belediyesi'ne 4 km uzaklıktaki Çamurlu Mahallesi kaderine mi terkedilecek? Yol yok, elektrik yok, kanalizasyon yok, hatta yol izi bile yok. Battalgazi Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi burnunun dibini göremiyor mu? Yoksa orada henüz oy potansiyeli olmadığı için mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • hekimhan da yollar rezaletti be kardeş, bi görseydin heryer çamur içindeydi. bunu ahllettiler de asfalt dökmeye başladılar çok şükür
    0
    0
    Yanıtla