SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hekimhan'a Bekliyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:48:33
A- A+ PAYLAŞ

 İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Malatya’nın Hekimhan Kaymakamlığı'na atanan Sincik Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, kurumlara, esnaf ve vatandaşlara veda ziyareti bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı. 

Veda ziyaretine Sincik Belediyesi ile başlayan Kaymakam Tunahan Efendioğlu, daha sonra ziyaretine esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek devam etti. Ayrıca SYDV Mütevelli Heyetini de son kez toplayan Kaymakam Efendioğlu, beraber mesai yapmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti ve tüm üyelerle helalleşerek vedalaştı.

Kaymakam Tunahan Efendioğlu ziyaretlerin ardından Sincik ilçesinden ayrıldı. Kaymakamlık önünde düzenlenen törende Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Ercan Işık, kamu kurum amirleri, köy muhtarları ve vatandaşlarla tek, tek tokalaşarak vedalaşan Kaymakam Efendioğlu, tüm Sincik halkından helallik istedi.

Sincik’ten çok memnun olarak ayrıldığını belirten Efendioğlu, “Sincik ortam olarak güzel bir yer. Yapılması gereken bazı işlerimiz var ama süremiz kısıtlıydı, az zamanda çok iş yapmaya çalıştık, inşallah bizden sonra gelecek olan arkadaşımız bizden daha çok çalışacak diyoruz. Tüm Sinciklileri Hekimhan’a bekliyorum, artık sürekli uğrayabileceğiniz bir kapınız orası, tüm arkadaşları bekliyoruz. Tüm Sinciklilerden hakkını helal etmelerini istiyoruz, inşallah bizde burayı unutmayacağız, burası da bizim bir memleketimiz oldu” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız