SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hekimhan'a Çok Büyük Hizmet Yaptık"

0
Güncellendi - 2018-07-03 03:48:01
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Hekimhan İlçesi’nde incelemeler yaparak, ilçe merkezinde yapımı tamamlanmak üzere olan 10.4 milyonluk 69 kilometre içmesuyu altyapı yatırımı hakkında bilgi verdi.

Hekimhan İlçesi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Hekimhan ilçe merkezimizde yaklaşık maliyeti 19 milyon TL olan toplamda 160 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı imalatımız söz konusuydu. Yaklaşık 3 ay önce ilçe merkezinin kanalizasyon şebeke hattını tamamen yenileyerek, ilçe merkezimizin kanalizasyon sorununu çözüme kavuşturduk. Yine ilçe merkezinde 69 kilometrelik 10,4 milyon maliyetinde içmesuyu şebeke hattı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çalışmanın yüzde 95’ini tamamladık. Muhtemelen Temmuz sonunda geçici kabul süreci başlar. Yatırım anlamda Hekimhan İlçemize çok büyük bir hizmet yaptık. MASKİ ilçelerde belli bir proje dahilinde yapılmayan ve tamamen kullanılmaz hale gelmiş olan 50 yıllık altyapıyı tamamen yenilemek için çalışmalar yaptı. Arguvan, Doğanyol, Doğanşehir, Hekimhan, Pütürge ve Yazıhan İlçelerimizin merkezinde gerçekleştirdiği altyapı yatırımlarını tamamladı. Akçadağ ilçemizin merkez bir hafta sonra teslim olacak. Bunlar çok köklü çok büyük yatırmalar. Bütün ilçelerimize hayırlı olsun inşallah.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Orhan arslan (5 yıl önce)
    İste Malatyalı işte gn mdür Ertan müdürle Maski ve Malatya bir başka güzel eline sağlık güzel Ada'm yolun bahtın açık olsun
    0
    0
    Yanıtla