SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hekimhan'a Çok Büyük Yatırım Yapılıyor"

0
Güncellendi - 2018-06-28 06:43:34
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları’nı makamında ziyaret ettiler. Hekimhan İlçesi genelinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

“Hekimhan’a Çok Büyük Yatırım Yapılıyor”

Ziyaretlerinden dolayı MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu’ya teşekkür ederek sözlerine başlayan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, “Genel Müdürümüzün ilçelere ziyaretlerini basından takip ediyorum ve çok hoşuma gidiyor. Yaklaşık 4.5 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Hekimhan’ımıza gerçekten bu dönem içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı ile ilgili yoğun çalışmalar gerçekleştirildi. MASKİ Genel Müdürlüğü ilçemize çok güzel yatırımlar yapıyor.” dedi.

“Çalışmalarımız Devam Ediyor”

Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanı ve ilçe sorumlusu koordinatör ile Hekimhan İlçe Belediye Başkanını ziyaret ettiklerini ifade ederek sözlerine başlayan MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Hekimhan ilçemizin merkez ve çevre mahallelerinin su ve kanalizasyon eksikleri, sıkıntıları ve taleplerini yerinde incelemeye ve görmeye geldik. Sağ olsun belediye başkanımız özetini çıkarmış, kaba ve ana çaplı sorunlarını bize ulaştırdı. Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi 4.5 yıl önce kurulduğunda Türkiye’nin en genç kuruluşlarından ve Malatya’nın en büyük kurumlarından biriydi. Bu süreç çerçevesinde 2014 yılında kurumsal yapılanmasını tamamladı. 2015’de altyapı sorunlarını sorun tespit ederek planlamalar yaptı. Malatya’mızın tamamında 12.400 kilometre karelik alanda yatırımlar yapmaya başladı. 2016-2017 yılında ise başta Malatya merkez Battalgazi-Yeşilyurt olmak üzere planladıklarını var olan bütçesi doğrultusunda hayata geçirmeye başladı. Hekimhan ilçemizin içmesuyu ve kanalizasyon altyapısını MASKİ güvencesi altına almak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız