SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'a İçmesuyu Projesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan ilçesinin yapılan girişimler sonunda yeterli içme suyuna kavuşacağı bildirildi.

AKP Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık yaptığı Yüksek Planlama Kurulu'ndan Hekimhan'ın ilçesi içme suyu projesi 2011 Belediyeleri Destekleme Projesi (BELDES) kapsamına alındı. Hekimhan Belediyesi su tahsis yazısını İller Bankası Genel Müdürlüğü'ne göndermesinden sonra proje ihalesi yapılacaktır. Bu yıl içerisinde proje tamamlanıp, önümüzdeki yıl da bu sorun giderilmiş olacaktır. Yüzde 90 hibe ve yüzde 10 kredi ile yapılacak olan içme suyu projesinin politik malzeme yapılmasını istemiyoruz. Hekimhan Belediye Başkanımız, AK Parti Hekimhan İlçe Başkanımız ve İl Genel Meclisi Üyesi ile birlikte Ankara'da yanıma geldiklerinde, konuyla ilgilenmiştim. Şimdi ise Hekimhan Belediye Başkanı politik davranmak yerine doğruları konuşmalıdır. Kendisinin de yanlış konuştuğuna inanmak istemiyorum. Çünkü yanlış bilgilendirmeden kaynaklanabilir." ifadelerini kullandı.

Bu arada, İller Bankası Elazığ Bölge Müdürü Selahattin Özsoy ise, "Hekimhan ilçesi içme suyu proje çalışmalarına başladık. Rasat çalışmaları tamamlanmak üzere. Kaynak belgesi Hekimhan Belediyesi tarafından temin ediliyor. Temin edildikten sonra projesi ve ihalesi yapılacak. 2011 yılı içerisinde projeyi tamamlarız. Yapım işine 2011 sonu veya 2012 başında başlarız." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız